İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erzurum mitinginde taşlı saldırıya uğradı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erzurum mitinginde taşlı saldırıya uğradı

Son dakika: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum mitingi, bir grup saldırganın taşlı eylemleri nedeniyle yarıda kesildi. 

Haberler 7 Mayıs 2023 20:29 0
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erzurum mitinginde taşlı saldırıya uğradı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Erzurum mitinginde taşlı saldırıya uğradı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum mitingi, bir grup saldırganın taşlı eylemleri nedeniyle yarıda kesildi. 

Havuzbaşı Kent Meydanı'nda halk buluşmasına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, meydanın arka tarafında toplanan grubun taşlı saldırısına uğradı. Otobüs üzerinden vatandaşlara bir süre hitap eden İmamoğlu, konuşmasını yarıda keserek aşağı indi.

Bu sırada polis saldırgan gruba müdahale etti.

KILIÇDAROĞLU'NDAN "SAĞDUYU" ÇAĞRISI

Erzurum’da yapılan taşlı saldırı sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yurttaşlara ‘sağduyu’ çağrısı geldi.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından bir video paylaşarak şunları kaydetti:

“Mafyalar, militanlar, SADAT’çılardan, Sinan Ateş’i öldüren torbacılardan, beşli çetelerden, domuz bağcılardan oluşan bir militarist koalisyon var. Bugün Ekrem başkanımıza saldıranlar bunlar. Amaçları insanlarımızı korkutmaktır. Sandıktan uzak tutmaktır. Türkiye makul çoğunluğun ülkesi. Çoğunluk bu kötülüğü bitirecek. Sevgili vatandaşlarım. 14 Mayıs’a odaklanın. Başka her şey teferruattır. Sakın kızmayın, sakın küsmeyin. İnsanınızı sevin, bağrınıza basın. O terör gruplarını kahreden de tam olarak budur. Ekrem evladıma da geçmiş olsun. Ülkeye değişim getirmenin bir bedeli vardır bunu da ödemeye hepimiz hazırız.”

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç