İBB 100 güvenlik görevlisi alımı yapacak 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İBB 100 güvenlik görevlisi alımı yapacak 2023

İBB'ye 100 güvenlik görevlisi alımı yapılacak. İŞKUR'da yayınlanan personel alımının başvurusuna dair detaylar yazımızda.

İBB 100 güvenlik görevlisi alımı yapacak 2023

İBB 100 güvenlik görevlisi alımı yapacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 100 güvenlik görevlisi alımı yapılacağına yer verildi. İŞKUR üzerinden yapılan açıklamanın detaylarına baktığımızda başvuruların bugün başladığı ve 18 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edeceği görüldü. Peki İBB güvenlik görevlisi alımı başvuru şartları nedir? Başvurular nasıl yapılacak?

Duyurunun detaylarına göz attığımızda alınacak adayların 7.5 saat mesai ile çalışacakları ve 3 vardiya şeklinde istihdam edileceği görülüyor. Personel alımında adaylarda aranan şartlar ise şu şekilde verildi: " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamusal haklardan mahrum olmamak, erkek adaylar için askerlik yapmış, askerlik yaşına henüz gelmemiş ya da askerlik yaşına geldiyse tecilli olması gerekmektedir. Öte yandan adayların atanacağı görevi yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun, engelinin olmaması gerekmektedir. 5188 sayılı özel güvenlik hizmetine dair kanun 10. maddesindeki belirtilen şartlara haiz olmak, valilik onaylı silahlı silahsız özel güvenli kimlik kartına sahip olmak, en az 1 yıl deneyim sahibi olan kadın ve erkek adaylar"

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Personel alımına başvurular kariyer.ibb.istanbul adresi üzerinden yapılacak. Bu adreste Genel Başvuru yazan kısımdan başvurunuzu özgeçmiş oluşturarak yapabileceksiniz.

Yeni ilanlar için uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç