Hyundai i10'un Şubat Sonu Fiyat Listesi Açıklandı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hyundai i10'un Şubat Sonu Fiyat Listesi Açıklandı!

Türkiye'de satılan en ucuz sıfır araba olan Hyundai i10'un Şubat sonu fiyat listesi açıklandı! İşte haberin detayları...

Taşıt 27 Şubat 2024 0
Hyundai i10'un Şubat Sonu Fiyat Listesi Açıklandı!

Türkiye’de otomobil piyasasında sıfır kilometre araçların fiyatlarına dair çeşitli tartışmalar yaşanıyor. Araç fiyatlarının yüksek olduğu biliniyor. Ancak bu yüksek fiyatlar için ufukta yeni bir zam daha göründü. Her ay olduğu gibi sıfır kilometre otomobillerin maliyet artışlarının bir kısmı fiyatlara zam olarak yansıtılıyor. Bu zamlar de genellikle ayın ilk haftasında uygulanıyor.

HYUNDAİ i10 EN UCUZU

Sıfır kilometre otomobil piyasasında en ucuz araç sorusu sorulduğunda aylardır Hyundai i10 cevabı veriliyor. Bu otomobilin Türkiye’de üretiliyor olmasının sağladığı avantaj ile fiyatlar bir miktar makul tutulabiliyor. Şu anda da otomobil piyasasında Hyundai i10 model araçtan daha ucuz bir başka marka veya model bulunmuyor.

Hyundai Yeni i10 Türkiye'de Satışa Sunuldu.

Hyundai i10 ile fiyat rekabeti yapmaya en yakın otomobil ise Fiat Egea Sedan oluyor. Bu iki aracın da ortak özelliği ise yerli üretim kapsamında üretiliyor olmaları olarak bildirildi. Bu avantaj artık oldukça yaygın bir şekilde bilindiği için ucuz otomobil arayanlar bu iki model arasına tercih yapmak durumunda kalıyorlar.

HYUNDAİ i10 FİYAT LİSTESİ!

Hyundai i10 için firma güncel fiyatını şöyle açıkladı:

-Hyundai i10 1.0 MPI 67 PS Jump Benzin Manuel: 780.000 TL
-Hyundai i10 1.0 MPI 67 PS Jump Benzin AMT: 830.000 TL
-Hyundai i10 1.2 MPI 84 PS Style Benzin AMT: 850.000 TL
-Hyundai i10 1.2 MPI 84 PS Elite Çift Renk Benzin AMT: 910.000 TL

Öte yandan Hyundai i10 satın almak isteyenlere firma kredi desteği imkanları da sağlıyor. Bu fiyatlardan Hyundai i10 sahibi olmak için son fırsat günlerine girildi. Mart ayı başlayınca Hyundai i10 için de zamlı fiyat listesi açıklanacak.

Tüm araba kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç