Hyundai i10 Modelinin Mayıs Sonu Fiyat Listesi Açıklandı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hyundai i10 Modelinin Mayıs Sonu Fiyat Listesi Açıklandı!

Türkiye'de en fazla satılan modellerden biri olan Hyundai i10'un mayıs sonu fiyat listesi açıklandı! İşte haberin detayları...

Fiyat Listesi 31 Mayıs 2024 0
Hyundai i10 Modelinin Mayıs Sonu Fiyat Listesi Açıklandı!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında Mayıs ayı artık kapanıyor. Haziran ayının başlaması ile beraber otomobil firmaları araç fiyatlarına dair yeni bir değerlendirme yapacaklar. Artan maliyetler dikkate alınarak araçlar için yeni fiyatlar belirlenecek. Muhtemelen de tüm firmalar otomobiller için yeni bir zam kararı alacaklar. Bu zam kararı gelmeden ise otomobil satın almak kazançlı bir durum olacak. Hyundai i10 için zammın hemen öncesinde ay sonu fırsat fiyatları açıklandı.

EN UCUZ OTOMOBİLE HYUNDAİ DAMGASI

En ucuz otomobil modelleri büyük bir dikkatle takip ediliyor. Otomobil piyasasında Türkiye koşulları oldukça farklı işleyebiliyor. Uygun fiyatla otomobil satışı yapabilmek için araçların Türkiye’de üretilmesi gerekiyor. Aksi durumda ithalat maliyetleri ile otomobil fiyatları bir miktar daha yüksek olabiliyor. İşte Hyundai i10 Türkiye’de üretilen mütevazi bir araç olarak dikkat çekerken fiyatı açısından da Türkiye’nin en ucuzu olmaya devam ediyor.

Hyundai i10 fiyatından daha düşük sıfır kilometre otomobiller sadece mini elektrikli araçlar oluyor. Citroen Ami, Fiat Topolino gibi bu araçlar daha uygun bir fiyatla satılıyorlar ama o araçlar için de binek otomobil kullanımı imkansız olduğu için aynı kategoride değerlendirilmiyorlar. Şu anda Türkiye’de Hyundai i10’dan daha ucuz sıfır kilometre otomobil bulunmuyor. Bundan dolayı da Hyundai i10 satın almak isteyen çok sayıda müşteri bulunuyor.

FİYATLAR BELLİ OLDU!

Hyundai i10 için firma tarafından ay sonu itibariyle şu fiyat listesi uygulanıyor:

-Hyundai i10 1.0 MPI 67 PS Jump Benzin Manuel: 835.000 TL
-Hyundai i10 1.0 MPI 67 PS Jump Benzin AMT: 885.000 TL
-Hyundai i10 1.2 MPI 84 PS Style Benzin AMT: 905.000 TL
-Hyundai i10 1.2 MPI 84 PS Elite Çift Renk Benzin AMT: 970.000 TL

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç