Hyundai Bayon Mart Ayı Fiyat Listesi Açıklandı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hyundai Bayon Mart Ayı Fiyat Listesi Açıklandı!

Türkiye'de ucuz fiyatıyla ve sağlamlığıyla en çok tercih edilen modellerden biri olan Hyundai Bayon'un mart ayı fiyat listesi açıklandı! İşte haberin detayları...

Fiyat Listesi 5 Mart 2024 0
Hyundai Bayon Mart Ayı Fiyat Listesi Açıklandı!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında her ayın başında olduğu gibi büyük bir fiyat hareketliliği yaşanıyor. Otomobil firmaları döviz kurlarından dolayı oluşan maliyetleri araçların fiyatlarına yansıtıyorlar. Bu çerçevede de sıfır kilometre otomobillerin fiyatlarına yeni zamlar ekleniyor. Sıfır kilometre araç alacakların karşılaşacakları yeni fiyatlar böylece belli oluyor.

AVANTAJLI FİYATLARLA HYUNDAİ!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında her firmanın kendisine özel fiyat politikası bulunuyor. Firmalar kendileri için en ideal fiyatları belirleyip ona göre diğer firmalar ile rekabete giriyorlar. Rekabetçi fiyatlarla piyasaya yön verilirken bazı firmalar oldukça avantajlı olabiliyorlar. Hyundai gibi Türkiye’de üretim yapan firmalar ithalat ile otomobil temin eden firmalara göre bir adım önde oluyorlar. Hyundai yerli üretim yaptığı için araç fiyatlarını biraz daha makul olarak belirleyip rekabette kendisine avantaj sağlayabiliyor.

UCUZ SUV HYUNDAİ BAYON!

Hyundai firmasının çok satan modellerinden olan Hyundai Bayon oldukça tutuluyor. Müşterilerin ilgi gösterdiği bu model oldukça cazip olabiliyor. SUV model araçlara büyük bir ilgi olduğu biliniyor. Muadillerine göre daha uygun bir fiyatla satılan Hyundai Bayon ayrıca avantajlı olabiliyor. Bu da araç satış rakamlarını etkiliyor ve Hyundai Bayon’un yıldızını parlatıyor.

HYUNDAİ BAYON FİYAT LİSTESİ!

Hyundai Bayon için firmanın son güncellemesinin ardından fiyat listesi şöyle oluştu:

Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Jump Benzin Manuel: 1.030.000 TL
Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Jump Benzin Otomatik: 1.065.000 TL
Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Style Benzin Otomatik: 1.120.000 TL
Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Elite Benzin Otomatik: 1.225.000 TL
Hyundai Bayon 1.0 T-GDI 100 PS Style Benzin DCT: 1.190.000 TL

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç