Huzurevlerine KPSS'siz Personel ve İşçi Alımı Başvurusu İŞKUR'da Başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Huzurevlerine KPSS'siz Personel ve İşçi Alımı Başvurusu İŞKUR'da Başladı

Huzurevlerine sağlık personeli, danışma memuru ve temizlik personeli gibi kadrolarda istihdam etmek üzere personel ve işçi alınacak.

İş İlanları 24 Eylül 2022 15:11 8
Huzurevlerine KPSS'siz Personel ve İşçi Alımı Başvurusu İŞKUR'da Başladı

Huzurevlerine İŞKUR'dan işçi alımı başvurusu başladı.

İŞKUR üzerinden yayınlanan son dakika açıklamasında huzurevleri bünyesine en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel ve işçi alımı yapılacağı görüldü. En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılacak işçi ve sağlık personeli ile danışma memuru alımında başvuru bilgileri finans7.com'da.

2 Hemşire   Şartları: HUZUREVİ VE BAKIMEVİ OLARAK HİZMET VEREN KURUMUMUZDA VARDİYALI OLARAK ÇALIŞABİLECEK TERCİHEN YOĞUN BAKIM TECRÜBESİ BULUNAN LİSELERİN VE YA ÜNİVERSİTELERİN HEMŞİRELİK ALANINDAN MEZUN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ.

1 Hemşire Şartları: - 25-45 yaş arası, - Hemşirelik,ATT ya da Paramedik bölümlerinden mezun, -Ankara'da ikamet eden ya da ikamet edecek olan

1 Temizlik Görevlisi Şartları: hayat huzurevinde çalışmak üzere temizlik görevlisi alınacaktır.

6 Hasta ve Yaşlı Bakımı Elemanı Şartları: Hastanın kişisel bakımından, yemesinden, içmesinden, günlük bez değişiminden, banyosu, odası ve sorumluluğunu alabilecek bakıcı personel aranıyor. Merhametli ve sabırlı.

4 Hasta ve Yaşlı Bakımı Elemanı Şartları: Hasta ve Yaşlı bireylerin yaşam akışlarında kendilerine yardımcı olacak, kişisel alanlarının temizliği ile ilgilenecek, özbakımlarını sağlayacak; Güler yüzlü,Sabırlı, Liselerin Hasta Yaşlı Bakım Bölümü,Çocuk Gelişimi,Hemsire Yardıcılığı Bölümü,Sağlık Bakım Teknisyenliği, Evde Hasta Bakım Teknisyenliği/Teknikerliği veya bu bölümlerin Önlisans Bölümü mezunları ile En az ilkokul mezunu olup Hasta ve Yaşlı Bakım sertifikasına sahip olan kişiler başvurabilir.

1 Hasta ve Yaşlı Bakımı Elemanı Şartları: Huzurevimiz bünyesinde çalışacak vardiya sistemine uyumlu bakım personeli aranmaktadır.

1 Danışma Memuru Şartları: Kuruma giriş -çıkış yönlendirme işlemlerini yapacak danışma memuru alınacaktır.

1 Hasta ve Yaşlı Bakımı Elemanı Şartları: Kurumda kalan konukların hizmet ve bakımları(kişisel bakım,yemek yedirme ,)    işlemleri yapacak eleman alınacaktır.

1 Hasta ve Yaşlı Bakımı Elemanı Şartları: Kurumda kalan konukların hizmet ve bakımları(kişisel bakım,yemek yedirme ,)    işlemleri yapacak eleman alınacaktır.

3 Hemşire Şartları: CANDAN HUZUREVİ VE YAŞLI BAKIM MERKEZİNDE İSTİHDAM EDİLMEK  ÜZERE HEMŞİRE ALINACAKTIR.

1 Hasta ve Yaşlı Bakımı Elemanı Şartları: Hasta ve yaşlı öz bakımı işlerini yapacak ,  huzur evinde çalışacak personel aranıyor.

2 Hemşire Şartları: Lise ya da Lisans Hemşirelik mezunu, paramedik mezunu, ebelik mezunu olup hemşire yetki belgesi olan ,yaşlılar ile çalışmaya istekli

5 Hasta ve Yaşlı Bakımı Elemanı Şartları: EN  AZ İLKOKUL MEZUNU HASTA BAKICILAR ALINACAKTIR.GECE VE GÜNDÜZ VARDİYASI VARDIR.VARDİYA SABİTTİR.

1 Sosyal Hizmet Uzmanı Şartları: CANDAN HUZUREVİ VE YAŞLI BAKIM MERKEZİ EFELER ŞUBESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SOSYAL HİZMET UZMANI ALINACAKTIR.

1 Sosyal Hizmet Uzmanı  Şartları:  YAŞLI BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİMİZ İÇİN İLETİŞİMİ VE DİKSİYONU DÜZGÜN SOSYAL HİZMET UZMANI ALINACAKTIR. TERCİHEN TECRÜBELİ VE OFİS PROGRAMLARINI KULLANABİLEN

1 Hasta ve Yaşlı Bakımı Elemanı Şartları: AŞLI BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİMİZ İÇİN HASTA VE YAŞLI BAKIM ELEMANI ALINACAKTIR. TECRÜBELİ VEYA YETİŞTİRLMEK ÜZERE

1 Temizlik Görevlisi Şartları: YAŞLI BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİMİZ İÇİN TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALINACAKTIR.

1 Hemşire Şartları: YAŞLI BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİMİZ İÇİN HEMŞİRE ALINACAKTIR. TECRÜBELİ VEYA YETİŞTİRLMEK ÜZERE

1 Sağlık Memuru Şartları: YAŞLI BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİMİZ İÇİN SAĞLIK MEMURU ALINACAKTIR. TECRÜBELİ VEYA YETİŞTİRLMEK ÜZERE

1 Aşçı Yardımcısı Şartları: YAŞLI BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİMİZ İÇİN AŞÇI YARDIMCISI ALINACAKTIR.

1 Aşçı Şartları: YAŞLI BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİMİZ İÇİN AŞÇI ALINACAKTIR.

1 Hemşire Şartları: Asmalı Konak Hasta ve Yaşlı Bakımevi'nde çalıştırılmak üzere hemşire alınacaktır

1 Sosyal Hizmetler Yardımcı Elemanı Şartları:  Sosyal Serviste Sosyal Hizmet Uzmanmızın yardımcılığını yapacak, tüm sosyal ve organizasyonel süreçlere destek verebilecek, Gününün büyük çoğunluğunu yaşlılarımızla geçirecek, sosyal destek sağlayacak, etkinliklerin planlanmasında destek olacak, aile görüşmeleri süreçlerini takip edecek 

1 Temizlik Görevlisi Şartları:  - 25-45 yaş arası, - En az İlköğretim mezunu, - Ankara'da ikamet eden ya da ikamet edecek olan.

BAŞVURU

İlana başvurular internet üzerinden, İşKUR sayfasından alınıyor. Başvuru yapmak isteyenlerin aşağıdaki adımları takip etmesi gerekmektedir:

Linke tıklayın ve açılan sayfada iş arayan kısmından şifrenizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI yazan butona tıklayın. İş ilanları arama sayfasında İŞYERİ UNVANI yazan kısma HUZUREVİ yazıp ARA butonuna tıklayın.

İlanlar aşağıda sıralanacaktır. 

Kadın Erkek Diğer Adaylarla BİLGİ ALIŞ VERİŞİ İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar (8)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Hangi il acaba
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kastamonu iş varsa isterim
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kastamonu bende çalışmak isterim
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Torpillilerin ismi gitmiştir şimdi rol gereği bı kura çekilir hepsi yerleştirilir bizede yine is aramak düşer bıktık torpilli işçilerden
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Rize'de varsa bende çalismak isterim bilgi verirseniz sevinirim çunku iskurda gorunmuyo