Huzurevlerine KPSS'siz personel ve işçi alımı başvurusu başladı: İşte başvuru 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Huzurevlerine KPSS'siz personel ve işçi alımı başvurusu başladı: İşte başvuru 2023

Huzurevlerine iŞKUR üzerinden hasta ve yaşlı bakım elemanı, hasta refakatçisi, temizlik görevlisi alımı yapılacak. İşte alım yapılan kadrolar ve şartlar.

KPSS'siz Personel Alımı 26 Ağu 2023 15:04 2
Huzurevlerine KPSS'siz personel ve işçi alımı başvurusu başladı: İşte başvuru 2023

Huzurevlerine İŞKUR'dan işçi ve personel alımı başvurusu başladı.

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayınlanan son dakika açıklamasında huzurevleri bünyesine en az ilkokul mezunu adaylar arasından temizlik görevlisi, hasta ve yaşlı bakım elemanı, alımı yapılacağı bildirildi. En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılacak işçi ve sağlık personeli alımı ilanları için başvurular "https://esube.iskur.gov.tr/" üzerinden alınmaya başladı. İşte başvuru detayları.

PERSONEL ALIMI YAPILACAK KADROLAR

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanları şu şekilde;
 
-Hasta Bakım Teknisyeni
-Hasta Danışmanı
-Hasta Refakatçisi
-Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı
-Hasta ve Yaşlı Refakatçisi
-Temizlik Görevlisi

İLANLAR

BAŞVURU

İlana başvurular internet üzerinden, İşKUR sayfasından alınıyor. Başvuru yapmak isteyenlerin aşağıdaki adımları takip etmesi gerekmektedir:

Linke tıklayın ve açılan sayfada iş arayan kısmından şifrenizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI yazan butona tıklayın. İş ilanları arama sayfasında İŞYERİ UNVANI yazan kısma HUZUREVİ yazıp ARA butonuna tıklayın.

İlanlar aşağıda sıralanacaktır. 

Kadın Erkek Diğer Adaylarla BİLGİ ALIŞ VERİŞİ İÇİN TIKLAYIN

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
Kesinlikle doğrudur hep uyku ilacı veriyorlar hastalara bir yerden sonra bitki gibi oluyorlar bende çalıştım bazı bakıcılar da insafsız özelde olsa sürekli haberleri olmadan denetlenmeli.
Ziyaretçi 11 Ay Önce
İlan veriyorlar da keşke devlet çalışma şartlarını da denetlese 10 saat gündüz 14 saat gece hafta da bir gün izin ve asgari ücret bu 25 hastaya iki bakıcı hem temizlik hem bakıcılık yaptırıyorlar..kesinlik le tavsiye etmem su mesleği