Huzurevlerine KPSS'siz personel ve işçi alımı başvurusu başladı 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Huzurevlerine KPSS'siz personel ve işçi alımı başvurusu başladı 2023

Huzurevlerine iŞKUR üzerinden hasta ve yaşlı bakım elemanı, danışma memuru, muhasebeci, hemşire ve temizlik görevlisi alımı yapılacak. İşte ilanlar ve şartlar.

KPSS'siz Personel Alımı 31 Tem 2023 22:22 0
Huzurevlerine KPSS'siz personel ve işçi alımı başvurusu başladı 2023

Huzurevlerine İŞKUR'dan işçi alımı başvurusu başladı.

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayınlanan son dakika açıklamasında huzurevleri bünyesine en az ilkokul mezunu adaylar arasından temizlik görevlisi, hemşire, hasta ve yaşlı bakım elemanı, muhasebeci, danışma memuru alımı yapılacağı görülüyor. En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılacak işçi ve sağlık personeli alımı ilanları için başvurular "https://esube.iskur.gov.tr/" üzerinden alınmaya başladı. İşte alım yapan huzurevi ve adım adım başvuru bilgisi.

HUZUREVİ PERSONEL ALIM İLANLARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanları ve başvuru şartları şu şekilde;

GÖNENLİ MEHMET EFENDİ İLİM VE HİZMET VAKFI İKTİSADİ İŞLETMESİ

-1 Danışma Memuru Şartları: En az lise mezunu, aktif araç kullanabilen 45 yaşını aşmamış erkek personel aranıyor.

-2 Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı şartları: Yaşlı bakım sertifikası veya diploması olan, ekip çalışmasına yatkın,45 yaşını aşmamış kadın yaşlı bakım elemanı aranmaktadır.

RASYONEL SOSYAL HİZM HUZUREVİ BAKIMEVİ EĞİT SAĞ TİC A.Ş.

-Muhasebe Meslek Elemanı Şartları : Ön muhasebe süreçlerinde alış ve satış faturalarını girebilecek, Kesilen faturaların tahsil sürecine tasinmasi, Kasa banka tahsilatlarinin sisteme işlenmesi, E fatura e defter süreçlerini aylık iskur çizelgesi yapacak eleman alinacaktir.

MANİSA HUZUREVİ VAKFI ABDURRAHİM OT MEHMET SUPHİ ESADİ İŞLETMESİ

-Hemşire şartları: Manisa Huzurevinde çalıştırılmak üzere, hemşire alınacaktır.Haftada 1 gün tatildir. Yol ücreti verilmektedir. Yemek verilmektedir.

-Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı Şartları: Manisa Huzurevinde çalıştırılmak üzere, Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı alınacaktır. Haftada 1 gün tatildir. Servis bulunmaktadır. Yemek verilmektedir. İlana başvuru yapıldıktan sonra işyeri ile iletişime geçmesi önem arz etmektedir.
 
YONCA TRAKYA HUZUREVİ BAKIM EVİ SAĞLIK TURİZM İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
 
-Hemşire şartları: Firmamıza yara bakımı, vital takip, NG, PEG, sonda ve enjeksiyon konularında deneyimi olan, Alanında tecrübeli, ekip çalışmasına uygun, insan ilişkileri kuvvetli ve sorumluluklarının bilincinde, lise ya da yüksek okul hemşirelik bölümü mezunu hemşire aranmaktadır.Vardiyalı ve haftada bir dönüşümlü çalışılmaktadır.
 
CANDAN HUZUREVİ VE YAŞLI BAKIM MERKEZİ REHABİLİTASYON HİZMET LERİ LİMİTED ŞİRKETİ
 
-1 Hasta ve yaşlı bakım elemanı şartları:CANDAN HUZUREVİ-EFELER ŞUBESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE BELGELİ VEYA BELGESİZ BAYAN HASTA YAŞLI BAKIM ELEMANI ALINACAKTIR. KİŞİLERİN MÜRACAATLARINI ÖNCELİKLE TELEFON ÜZERİNDEN YAPARAK RANDEVU ALMALARI GEREKMEKTEDİR.
 
İSTANBUL ŞEFKAT SOSYAL HİZMETLER HUZUREVİ BAKIMEVİ EĞİTİM SAĞLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
 
-1 Temizlik görevlisi: Kurumumuzda çalıştırılmak üzere temizlik personeli aramaktayız. Mümkünse deneyimli, 25-40 yaşları arasında, Ataşehir bölgesine yakın oturan, Kadın ya da erkek personel aramaktayız.
 
ÖZEL EGE İNCİ HUZUREVİ VE YAŞLI BAKIMEVİ MERKEZİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
 
-5 Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı: Kuruluşumuzda çalışmak üzere kadın/erkek hasta bakım elemanları aramaktayız.
 
AKALIN MAKİNA SAN.VETİC.LTD.ŞTİ.
 
-1 Muhasebeci şartları: Adana Sarıçamda bulunan Huzurevimizin idari ofisinde çalışacak, cari hesap takibi, vardiya maaş hesaplamaları, evrak takibi yapabilecek, ön muhasebeci alımı yapılacaktır.
 
ALTUNİZADE HUZUREVİ YAŞLI BAKIM MERKEZİ ANONİM ŞİRKETİ
 
-1 Temizlik görevlisi şartları: Bayan olmak, En az 6 ay temizlik alanında çalışmış olmak, Yaşlılarla olan iletişimde yeterli, sabırlı ve saygılı olmak,
 
YÖRTÜRK HUZUREVİ VE YAŞLI BAKIM MERKEZİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
 
-Yaşlı Bakımı Sağlık Teknikeri şartları: 20-40 yaş arası, Yaşlı Bakım Sertifikası yada Yaşlı Bakım Önlisans diploması olan, Ankara'da ikamet eden ya da ikamet edecek olan. Yaşlı Bakım Teknikeri alınacaktır.
 
TÜRKİYE YAŞLI BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ VAKFI GÜLHAN DOĞAN HUZUREVİ VE BAKIMEVİ İKTİSADİ İŞLETMESİ
 
-3 Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı: Tercihen Meslek Lisesi Mezunu(Yaşlı Bakım Bölümü), En az İlkokul mezunu, MEB’e bağlı kurumlardan yaşlı bakım sertifikası olan, Tercihen yaşlı bakım deneyimi olan, Vardiyalı çalışabilecek, İletişim becerileri gelişmiş, Ekip çalışmasına yatkın, Çözüm odaklı.
 
-2 Temizlik görevlisi şartları: En az İlkokul mezunu, Tercihen İş deneyimi olan, İletişim becerileri gelişmiş, Ekip çalışmasına yatkın, Çözüm odaklı.
 
CANDAN HUZUREVİ VE YAŞLI BAKIM MERKEZİ REHABİLİTASYON HİZMET LERİ LİMİTED ŞİRKETİ
 
-1 sosyal hizmet uzmanı: Efeler şubesine sosyal hizmet uzmanı alınacaktır.
 
ÖZEL BUCAK BURDUR BAKIM MERKEZİ HUZUREVİ VE YAŞLI BAKIM MERK EZİ HİZMETLERİ MEDİKAL TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
 
-1 Acil tıp teknisyeni şarları: Bakım merkezimizde sağlık personeli olarak görevlendirilmek üzere personel istihdamı yapılacaktır. Sağlık personeli zihinsel engelli bireylerin ilaç/tedavi takibini yapacak gerekli durumlarda sağlık kuruluşlarına sevkini sağlayacaktır.
 
DİĞER İLANLAR;
 

BAŞVURU

İlana başvurular internet üzerinden, İşKUR sayfasından alınıyor. Başvuru yapmak isteyenlerin aşağıdaki adımları takip etmesi gerekmektedir:

Linke tıklayın ve açılan sayfada iş arayan kısmından şifrenizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI yazan butona tıklayın. İş ilanları arama sayfasında İŞYERİ UNVANI yazan kısma HUZUREVİ yazıp ARA butonuna tıklayın.

İlanlar aşağıda sıralanacaktır. 

Kadın Erkek Diğer Adaylarla BİLGİ ALIŞ VERİŞİ İÇİN TIKLAYIN

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç