Huzurevi deposunda stajyer kıza korkunç saldırı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Huzurevi deposunda stajyer kıza korkunç saldırı

Kartal'da meydana gelen olayda huzurevi yöneticisi, stajyer genç kızı depoya kilitleyip cinsel saldırıda bulundu.

Yerel Haberler 10 Ara 2023 0
Huzurevi deposunda stajyer kıza korkunç saldırı

Huzurevinde stajyere cinsel saldırı.

İstanbul Kartal'da feci bir olay meydana geldi. Yaşanan olayda yaşlı bakım evinde sağlık alanında stajyer olarak görev yapan bir genç kız, burada hayatının şokunu yaşadı. Cinsel saldırıya uğrayan genç kız, durumu yargıya taşıdı.

Sağlık okuyan 21 yaşındaki Mizgin G adlı kadın, Kartal'da bulunan özel bir hızırevinde staj yapmaya başladı. Stajını tamamlayan genç kız, kısa süre çalıştığı yaşlı bakım merkezinden ayrılma kararı aldı. Ancak bu işletmenin sahibi 24 yaşındaki Yiğit S adlı kişi, iddialara göre geçen 30 Temmuz tarihinde akşam saatlerinde Mizgin G'yi aradı ve acil elemana ihtiyacı olduğunu ve kendisindne yardım etmesini istedi. Genç kız yardımı kabul edince Yiğit S. Mizgin G'yi gece 00.30 sularında evden aldı ve huzurevine getirdi.

Temizlik yapmak için Yiğit S'den eldiven isteyen genç kız, hayatının şokunu bundan sonra yaşadı. Edinilen bilgilere göre Yiğit S'nin depoya indiği ve genç kızı buraya çağırdığı öğrenildi. İddialara göre genç kız da depoya indi.

DEPOYA KİLİTLEYİP SALDIRDI

Genç kız depoya inince Yiğit S deponun kapısını kilitledi ve genç kızın saçlarından tutarak ona saldırdı.

Yiğit S. iddialara göre bu aşamadan sonra genç kıza dehşeti yaşattı. Önce onun kıyafetlerini yırtmaya başlayan Yiğit S. daha sonra Mizgin S'ye saldırıda bulundu. Şoka giren genç kız, yaşadığı korkunç olayı huzurevinde çalışan diğer personellere belli etmemek için sustu.

DAHA FAZLA DAYANAMADI

Yaşadığı anları düşündükçe psikolojisi bozulan genç kız daha fazla dayanamadı ve durumu savcılığa şikayet etti. Genç kızın şikayeti sonrası başlatılan soruşturmada savcılık, Yiğit S'nin ifadesini aldı.

Huzurevinin sahibi ise suçlamaları reddetti. Yiğit S. verdiği ifadesinde Mizbin G'nin kendisini öpmek istediğini, kendisinin karşı tarafı zorlamadığını söyledi.

Savcılık soruşturma sonucu şüphelinin hizmet ilişkisi sağladığı nüfuzu kötüye kullandığını ve müştekiyle cinsel birliktelik yaşamak için hareket ettiğini vurguladı ve şüpheli hakında 7 yıl 6 aya kadar "Nitelikli cinsel saldırı" suçundan, "Cinsel amaçla kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçundan 18 yıldan az olmamak şartıyla ceza istedi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç