Hulusi Akar: Milli Savunma Bakanlığına sağlıkçı alımı yapılacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hulusi Akar: Milli Savunma Bakanlığına sağlıkçı alımı yapılacak

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan sağlıkçı alımı hakkında son dakika açıklaması geldi.

Astsubay Alımı 9 Ara 2022 21:28 0
Hulusi Akar: Milli Savunma Bakanlığına sağlıkçı alımı yapılacak

Milli Savunma Bakanlığı bünyesine sağlıkçı alımı açıklaması.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yaptığı son dakika açıklamasında MSB bünyesine artık sağlık alımlarının Sağlık Bakanlığı ile yapılan çalışmalar sonrası normal sağlık mezunları arasından yapılacağını söyledi. 

15 Temmuz darbve girişimi sonrası TSK'dan ihraç edilen personellerle ilgili açıklama yapan Milli Savunmma Bakanı, 10 bin askerin Bakan onayı ile ihraç edildiğini söyledi. Toplam ihraç sayısının 24 bin 700 olduğunu söyleyen Bakan Akar, "15 Temmuz'dan FETÖ iltisaklı 10 bini bakan onayı ile toplam 24 bin 700 kişi ihraç edilmiştir. FETÖ ile mücadele bir bütün halinde kararlılıkla devam etmektedir. Askrealmada e devlet üzeirnden sistem geliştirdik. Yoklama kaçağı ve bakayaların da bedelliden faydalanmaları sürekli hale gelmiştir." ifadelerini kullandı.

SAĞLIKÇI ALIMI

Bakan Akar açıklamasının devamında bakanlık bünyesine sağlık personeli alımlarının artık Sağlık Bakanlığı ile yapılacak koordineli çalışmalar sonucu yapılacağını söyledi. Şimdilik bir ilan var ve Milli Savuma Bakanlığı bünyesine kamu personeli ve sağlıkçı alımı yapılıyor. İlanın detayları için TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç