Hükümetten Sözleşmeli Personellere Kadroda İyi Haber
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hükümetten Sözleşmeli Personellere Kadroda İyi Haber

Hükümetten sözleşmeli kamu personellerine kadro hakkında açıklama geldi. Açıklamada çalışmaların devam ettiğine yer verildi.

Çalışma Hayatı 30 Mart 2022 15:25 1
Hükümetten Sözleşmeli Personellere Kadroda İyi Haber

AK Parti'den sözleşmeli personellere kadro açıklaması.


Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu bir son dakika açıklamasında bulundu ve sözleşmelilere kadro meselesine değindi. Akbaşoğlu yaptığı açıklamada bu konuda çalışmaların devam ettiğini söyledi. Ek göstergenin Temmuz 'dan önce geleceğini söyleyen Akbaşoğlu, Temmuz ayında memur ile emekli maaşlarına zammın da geleceğini söyledi.


Açıklamasının devamında sözleşmeli personellere kadro meselesine değinen Akbaşoğlu, çalışmaların devam ettiğini söyleyerek, "Ayrıntılar ortaya çıktıkça kamuoyuyla paylaşacağız" ifadelerini kullandı.


Bir yasal düzenleme olacağını ve yasal düzenlemenin Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'na geleceğini söyleyen Akbaşoğlu açıklamasında şunları söyledi: "Muhataplarla birlikte istişare ile şekil verilecek, bu anlamda 3600 ek göstergeyi polislerimize vereceğiz, 3600 ile beraber, sözleşmeli personelimizin durumu ele alınacak, ondan sonra da EYT'li kardeşlerimizin durumu ele alınacak."


SÖZLEŞMELİLERE KADRO AÇIKLAMASI GELDİĞİNDE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI TIKLAYIN İNDİRİN


Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
belediyede sözleşme li çalışan lara kadrodaki sosyal hakklari verin yeter ikramiyeyi bile vergiye kaynatmişlar düzelsin bu saçma sapan İşler