Hızlı ve Öfkeli Filmi Türkiye'de Gerçek Oldu: Araba ile Hareket Halindeki TIR'ın Altından Geçti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hızlı ve Öfkeli Filmi Türkiye'de Gerçek Oldu: Araba ile Hareket Halindeki TIR'ın Altından Geçti

Samsun Atakum'da meydana gelen olayda bir araç , hareket halindeki TIR'ın altından geçti. Bu anların görüntüsü kısa sürede yayıldı.

Son Dakika 23 Nisan 2022 09:19 0
Hızlı ve Öfkeli Filmi Türkiye'de Gerçek Oldu: Araba ile Hareket Halindeki TIR'ın Altından Geçti

Samsun'da çekilen görüntüler sosyal medya üzerinde kısa sürede yayıldı. Görüntülerde bir aracın TIR'ın altından geçtiği görüldü. Bu görüntüler, Hızlı ve Öfkeli serisini hatırlattı. 

Sosyal medya kullanımı son dönemlerde ciddi oranda arttı. Hemen hemen herkesin en az 1 adet sosyal medya heabı var. Her bir platformda bir hesabı bulunan kullanıcılar, sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla kendi düşüncelerini söylüyor , kendi düşüncelerini duyurmaya çalışıyor. Hal böyle olunca ülkenin dört bir yanında meydana gelen her olay da sosyal medyada yayınlanıyor ve birçok ilginç olaya şahit oluyoruz. Ve bu olaylar son dönemlerde ülkemizde sıkça görülmeye başlandı. Bazen komik, bazen şaşırtıcı, bazen üzücü ve bazen de can sıkıcı olayların yaşandığı görüntülere bir yenisi daha eklendi.

 

Samsun'dan bir son dakika görüntüsü geldi. Youtube üzerinden paylaşılan bu görüntüde bir TIR'ın yola çıkmaya çalıştığı görüldü. Oldukça uzun olan ve ağır yük ile yüklenmiş olan TIR, yola çıktığı sırada alt kısmından bir araba geçiyor. Genellikle filmlerde görmeye alışık olduğumuz bu durumun gerçekte yaşanması, Hızlı Öfkeli adlı film serisini hatırlattı.

Samsun'un atakum İlçesi'nden gelen görüntülere baktığımızda bir aracın aksiyon filmlerini aratmayan geçişi görülmekte. Emniyet Genel Müdürlüğü resmi sayfası üzerinden yurt genelinde yaşanan kazaların MOBESE görüntülerinin paylaşıldığı videoda dikkat çeken durumda Samsun'un Atakum İlçesi'nde yola çıkmaya çalışan bir TIR'ın dorsesinin altından bir SUV model arabanın geçtiği görüldü. Beton bloklar taşıyan TIR'ın altından geçen bu kişi, gçörüntülerde bunu kasti olarak yapmıyor gibi. Çünkü TIR'ın altından geçtikten sonra hemen arabasını sağa çekiyor. 

 

İşte Emniyet tarafından paylaşılan o görüntüler:

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç