Hırsız, Hırsızlığa Karşı Kurdukları Kamera Sistemini Çaldı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hırsız, Hırsızlığa Karşı Kurdukları Kamera Sistemini Çaldı

Düzce'de meydana gelen olayda bir site, hırsızlara karşı önlem olsun diye kamera sistemi kurdu. Hırsızlar kamera sistemini çaldı.

Haberler 2 Mayıs 2022 19:26 0
Hırsız, Hırsızlığa Karşı Kurdukları Kamera Sistemini Çaldı

Düzce'de meydana gelen olayda bir site hırsızlara karşı önlem olsun diye kamera sistemi taktı hırsızlar kamerayı çaldı.

 

Düzce'den son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Düzce merkezde bulunan Şehit Murat Demir Mahallesi'ndeki Necmi Hoşver Caddesi üzerinde bulunan bir sitede ilginç bir olay meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan bir sitee meydana gelen olayda bir hırsız , sandalye ile geldiği bölgede güvenlik kameralarını çaldı. 

 

Yanında getirdiği sandalye ile sitenin otopark katına inen bu kişi, güvenlik kameraları kayıtta olmasına rağmen kameraları hedef aldı ve kameraları yerinden sökerek çaldı ve bölgeden uzaklaştı.

 

Olay ile ilgili açıklama yapan Site yöneticisi Ergün Demirbaş görüntüleri izleyince hayrete düştüklerini , kamerayı hırsızlardan korunmak için aldıklarını ancak hırsızların kamerayı çaldıklarını söyleyerek, "Güvenliğimizi sağlamak için taktırdığımız kamera sistemini çaldılar. Anlamadığımız sabahın 7.30'unda o kadar rahat geliyor ki hem de sandalye ile geliyor. Sanırım daha önceden bir keşif yapmış. O kamerayı almayı kafaya koymuş. Ancak kamera kayıt almaya devam etmiş. Bu bölgede bir güvenlik zafiyeti yaşıyoruz. Hayretler içerisinde kaldım. Kamera sistemini çalacak kadar gözü dönmüş insanların. Kayıt altına alındığını biliyor, yüzü açık ve buna nasıl cesaret ediyorlar ben şaşırıyorum." ifadelerini kullandı.

 

Site sakinleri ise yaşanan olay karşısında şaşkın olduklarını, hırsızlara karşı önlem ve caydırıcı olsun diye kamera taktıklarını ancak hırsızlığa yine de engel olamadıklarını söyledi. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç