Her Tahmini Tutan İsim Açıkladı: Altın O Tarihte 4.300 TL Olacak!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Her Tahmini Tutan İsim Açıkladı: Altın O Tarihte 4.300 TL Olacak!

Altınla ilgili yaptığı tahminlerin hepsi tutan Zonguldak Kuyumcular Derneği Başkanı Çetin Çelik, altının o tarihte 4.300 TL olacağını açıkladı! İşte haberin detayları...

Altın 23 Nisan 2024 0
Her Tahmini Tutan İsim Açıkladı: Altın O Tarihte 4.300 TL Olacak!

Her tahmini tutuyor! Zonguldak Kuyumcular Derneği Başkanı Çetin Çelik, altın fiyatlarına ilişkin yeni tahminlerini paylaştı. Daha önce yaptığı doğru tahminlerle dikkat çeken Çelik, bu kez de yıl sonu için altın fiyatlarının 4 bin 300 lira seviyesini aşacağını öngördü.

Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın kaç TL? 25 Ekim  2023 - Sözcü

Çelik, yaptığı açıklamada, “5 Ocak’ta altının gram fiyatının 10 Nisan’da 2 bin 800 lira olacağını söylemiştim. Ancak bayramı hesaba katmadığımız için bu tahminimiz bir hafta gecikmeli gerçekleşti ve 16 Nisan’da altın 2 bin 800 lira oldu. Şimdi ise yıl sonu için 4 bin 300 lira tahminimizi paylaşıyorum,” dedi.

Altın yatırımının avantajlarına da değinen Çelik, “Altın, dünyanın en kazançlı ve en güvenilir yatırımlarından biridir. Hemen nakde çevrilebilir olması büyük bir avantaj sağlar. Gayrimenkul gibi diğer yatırım araçları, nakit ihtiyacınız olduğunda hemen paraya çevrilemez. Ancak altın, bu konuda çok daha esnek bir seçenektir. Kuyumcularda altın her zaman sabit bir fiyat aralığında işlem görür ve bu da piyasada istikrar sağlar,” şeklinde konuştu.

Altın Kaç Lira Olur Bu Fiyattan Alınır Mı? - Foto Galeri - Memurlar.Net

Çelik ayrıca, altın ons fiyatının 3 bin dolar olacağı yönündeki tahminlerle birlikte, yıl sonu için altın gram fiyatının 4 bin 300 lira olacağını tekrar teyit ettiğini belirtti.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç