Henüz 10 Yaşında Ama Paraya Para Demiyor! Çocuk Milyarderin Ultra Lüks Yaşamı...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Henüz 10 Yaşında Ama Paraya Para Demiyor! Çocuk Milyarderin Ultra Lüks Yaşamı...

Bu milyarder bu zamana kadar duyduklarımızdan ve gördüklerimizden çok farklı. Dünyanın en genç milyarderi unvanına sahip Muhammed Awal Mustafa yani bilinen adıyla Mompha Junior, henüz 10 yaşında.

Dünya 3 Ağu 2022 19:08 0
Henüz 10 Yaşında Ama Paraya Para Demiyor! Çocuk Milyarderin Ultra Lüks Yaşamı...

Yaşıtlarının yaşayamadığı hayatı yaşıyor! Nijerya'da yaşayan ve babası ülkenin sosyal medyada en ünlü ismi olan Muhammed Aval Mustafa yani bilinen adıyla Mompha Junior dünyanın en küçük milyarderi unvanına sahip olurken, İngiliz basını küçük çocuğun lüks hayatını mercek altına aldı.

Gerçek adı Muhammed Aval Mustafa olan ancak Mompha Junior ismiyle tanınan 10 yaşındaki çocuk dünyanın en genç milyarderi olurken, İngiliz basını küçük çocuğun lüks hayatını manşetlere taşıdı.

Mustafa, lüks arabalara ve kocaman bir malikaneye sahip. Babasının 6 yaşındayken hediye ettiği, Dubai’de bulunan lüks bir malikanede yaşıyor ve garajında Bentley, Lamborghini gibi lüks araçlar yer alıyor.

Mustafa’nın servetini 12 milyon sterlinden (265 milyon TL) fazla olduğu tahmin ediliyor.

Mustafa, Nijerya'nın internet ünlüsü İsmailia Mustafa'nın oğlu. Mustafa’nın babası da aynı oğlu gibi, son derece lüks bir hayat sürüyor. Mustafa’nın servetinin 12 milyon sterlinin (265 milyon TL) üzerinde olduğu iddia edildi. Bu rakam, Nijerya’da altı milyar Nijerya Nairası’na karşılık geliyor ve onu milyarderler kulübünün en genç üyesi yapıyor.

İhtişamlı hayatını Instagram’dan yayınlamayı da ihmal etmiyor. Gucci, Versace, Fendi gibi lüks markalar tercih eden Msutafa’nın kıyafetleri bile bazen milyon TL’leri bulabiliyor.

Mustafa, sosyal medya takipçilerine Lamborghini Aventador ve krem rengi Bentley Flying Spur gibi son model araçların önünde verdiği pozlarla da tanınıyor. 10 yaşındaki çocuk, bazen küçük kız kardeşi Fatima ile de kamera karşısına geçtiği anları paylaşıyor.

İsmail Mustafa da tıpkı oğlu gibi lüks hayatını paylaşmayı seven isimlerden. Ülkenin en çok takip edilen Instagram hesaplarından birine sahip olan İsmail Mustafa, özel uçağı ve yatında da paylaşımlar yapıyor.

Küçük çocuk, gelirinin büyük kısmına babası sayesinde sahip. Ancak kendi Instagram hesabı ve yaptığı reklam anlaşmaları sayesinde de her yıl milyonlarca dolar kazandığı biliniyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç