Hem Cuma hem Miraç Kandili: İşte en güzel, kısa ve anlamlı kandil mesajları resimli sms 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hem Cuma hem Miraç Kandili: İşte en güzel, kısa ve anlamlı kandil mesajları resimli sms 2023

Hem Cuma hem Kandil. İşte sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel ve anlamlı Miraç Kandili mesajları.

Yaşam 16 Şubat 2023 08:56 0
Hem Cuma hem Miraç Kandili: İşte en güzel, kısa ve anlamlı kandil mesajları resimli sms 2023

En güzel Cuma ve Miraç Kandili mesajları, resimli mesajlar.

Mübarek Üç Aylara girmemiz ile birlikte dini gün ve geceler yaklaşıyor. Takvime göre 17 Şubat 2023 tarihi Miraç Kandili olarak idrak edilecek. Miraç Kandiline saatler kala sevdiklerine , yakınlarına mesaj göndermek, onların mübarek Miraç Kandilini kutlamak isteyenler internet üzerinden en güzel Miraç Kandili mesajlarını araştırmaya başladı. İşte en güzel , anlamlı , kısa Cuma ve Miraç Kandili mesajları.

Rahmet, bereket ve mutluluk dolu üç ayların manevi iklimine girilmesinin habercisi olan bu mübarek gecenin hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim.

Rabbimin rahmeti, merhameti ve bereketi her zaman üzerinize olsun. Miraç Kandiliniz Mübarek olsun.

Gönül güneşiniz her daim aydınlık, kalbiniz nutlarla dolı , makamınız firdevs, tüm gönlünden geçen dualarınızın kabul olmasını dilerim. Kandiliniz mübarek olsun.

Dua kapılarının sonuna kadar açık olduğu, rahmetin sağanak şekilde yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların herkesi sırılsıklam etmesi dileğiyle. Hayırlı kandiller.

Kalplerin ibadetle çarptığı, gönüllerimizin bir olduğu nice kandillere.

Dualarınızın kabul , amellerinizin makbul , hizmetinizin daim, saadetinizin kaim olmasını dilerim. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

Allah'ım sen affeticisin, affetmeyi seversin. Bizleri de bu mübarek Miraç gecesinin yüzü suyu hürmetine affet. Miraç Kandilinizi en içten dileklerimle kutlarım.

Yüce Allah, kalbinizden geçen her duayı hakkınızda hayırlı kılsın. Kandiliniz mübarek , dualarınız kabul olsun.

Ey gecenin sahibi yüce Allah'ım. Nasıl ki kudretinle geceyi gündüzle örtüyorsan bizim hatalarımızı ve günahlarımızı da rahmetinle, merhametinle ört. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

Rahmet yağmurlarının toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu mübarek gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle. Kandiliniz mübarek olsun.

Tefekkür ve şükür vesilesi olan bu mübarek günde dualarımızın, isteklerinizin Allah katında kabul olması dileğiyle. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

Bu mübarek günde ettiğiniz tüm duaların göklere yükseltip tek tek kabul olup üzerinize sağanak gibi yağması dileğiyle. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

Bu mübarek gecede dualarda buluşmak dileğiyle. Hayırlı Kandiller.

Allah bu mübarek gecede ettiğiniz tüm duaları dergahı izzetinde kabul eylesin. Hayırlı Kandiller.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç