Hektaş Hissesinde Düşüşün Nedeni Belli Oldu: #HEKTS
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hektaş Hissesinde Düşüşün Nedeni Belli Oldu: #HEKTS

Son dakika haberi: Hektaş hissesinde yaşanan düşüşün nedeni belli oldu. İşte gelen son dakika açıklaması.

Borsa 17 Kasım 2022 12:05 0
Hektaş Hissesinde Düşüşün Nedeni Belli Oldu: #HEKTS

Son dakika: Hektaş hissesinin neden düştüğü açıklandı.

Son 1 senede yüzde 1000'in üzerinde bir yükseliş gösteren Hektaş hissesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada Heştaş'taki hareketliliğin  nedenine yer verildi.

BUGÜN SERT DÜŞTÜ

Hektaş hissesi hakkında gelen son dakika bilgilerine göre hisse, bugün yüzde 9.97'lik bir düşüş görüldü.

Hissenin düşmesinin , borsada yaşanan satış dalgası kaynaklı olduğu bildirilirken bir diğer ve en büyük neden ise Oyak'ın satış yapması oldu.

Borsagündem'in son dakika olarak aktardığı habere göre Hektaş’ın büyük ortağı Oyak Gıda ve Tarım Holding'in önceki gün Hektaş'ın hissesinden 50.40 ile 51.25 TL aralığında ciddi bir satış gerçekleştirdiği öğrenildi. 33 milyon 166 bin 378 liralık nominal tutarlı satış , hissede kayıplara neden oldu. Edinilen bilgilere göre ortağın yaptığı bu satış, sermayenin yüzde 1.31 'lik kısmına denk geliyor.

Satıştan sonra Oyak'ın Hektaş'taki doğrudanm yüzde 58.82 olan payının değişmediği, dolaylı pay yüzdesinin 60.21 seviyesinden yüzde 58.90 seviyesine düştüğüne yer verildi. 

Nugün seansın açılmasından sonra Hektaş hissesinde sürekli işlemlere ara verildi ve tek fiyat emir toplama uygulaması devreye alındı.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com borsa, hisse, emtia, kripto paralar konusunda herhangi bir yatırım tavsiyesi vermez. Finans7.com sadece bilgilendirmede bulunur. Yatırım tavsiyesi içeren haber sunmaz.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç