Hazine ve Maliye Bakanlığı Duyurdu! Düzce'de Vergi Ödemeleri 1 Ay Ertelendi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hazine ve Maliye Bakanlığı Duyurdu! Düzce'de Vergi Ödemeleri 1 Ay Ertelendi

Hazine ve Maliye Bakanlığı 23 Kasım 2022 tarihinde Düzce'de meydana gelen depremin ardından vergi ödemelerimin 1 ay ertelendiğini duyurdu.

Ekonomi 23 Kasım 2022 18:45 0
Hazine ve Maliye Bakanlığı Duyurdu! Düzce'de Vergi Ödemeleri 1 Ay Ertelendi

Son dakika haberi... Hazine ve Maliye Bakanlığı 23 Kasım 2022 tarihinde Düzce'de meydana gelen depremin ardından vergi ödemelerimin 1 ay ertelendiğini duyurdu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan bir son dakika açıklaması geldi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada Düzce'de meydana gelen 6.0 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Düzce'deki mükelleflerin mağduriyetinin önüne geçmek için Kasım ayının sonuna kadar vermeleri gereken beyanname ve bildirimlerin verilme süreleri ile bu beyannameler üzerine tahakkuk edecek vergilerin ödeme sürelerinin 1 ay ertelendiği duyuruldu. 

VERGİ ÖDEMELERİ 1 AY ERTELENDİ!

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, bugün Düzce’nin Gölyaka ilçesinde deprem meydana geldiği hatırlatılarak, "Bakanlığımız, deprem sonrası mükelleflerin olası mağduriyetlerinin önüne geçmeyi amaçlamaktadır. Bu kapsamda, Düzce ilinde faaliyet gösteren mükelleflerin kasım ayının sonuna kadar vermeleri gereken beyanname ve bildirimlerin verilme süreleri ile bu beyannameler üzerine tahakkuk edecek vergilerin ödeme süreleri 1 ay ertelenmiştir. Düzce'de meydana gelen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz" denildi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç