Hayko Cepkin'den Akaryakıt Zammına Şiirli Tepki
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hayko Cepkin'den Akaryakıt Zammına Şiirli Tepki

Cep yakan akaryakıt zamlarına Hayko Cepkin'den şiirli tepki...

Haberler 10 Haz 2022 20:38 0
Hayko Cepkin'den Akaryakıt Zammına Şiirli Tepki

Cep yakan akaryakıt zamlarına Hayko Cepkin'den şiirli tepki...

Peş peşe gelen akaryakıt zamları can yakmaya devam ediyor. Sanatçı Hayko Cepkin, dur durak bilmeyen zamlara şiirle tepki gösterdi.  

Yükselen döviz kurları ve küresel gelişmeler nedeniyle artan petrol fiyatları vatandaşa zam olarak yansımaya devam ediyor.

Şarkıcı Hayko Cepkin, sosyal medya hesabı üzerinden akaryakıta art arda yapılan zamlarla ilgili bir paylaşım yaptı. Cepkin, zamlara şiirle karşılık verdi.

Cepkin'in, Twitter hesabından zamlara ilişkin paylaştığı şiiri şöyle:

"Fatura, vergi, benzin derken

Savruluyor şu ömrüm

Tüplü araba toplattım

gülme bana be gönlüm."

BENZİN VE LPG'YE ZAM!

Sektör kaynaklarının aktardığına göre, bu gece yarısından itibaren (11 Haziran) geçerli olmak üzere litre fiyatı benzinde 2 lira 18 kuruş, otogaz 55 kuruş zamlanacak.

YENİ FİYATLAR NASIL OLACAK?

Bu geceki zamla birlikte benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 28,41 TL’ye, Ankara’da 28,52 TL’ye, İzmir’de 28,53 TL’ye yükselecek.

Otogazın litre fiyatı ise İstanbul’da yaklaşık olarak 12,40 TL’ye yükselecek. Otogaz fiyatı iller, ilçeler ve bayiler arasında belirgin farklılık gösterebiliyor.

EN SON NE ZAMAN ZAM GELMİŞTİ?

27 Mayıs tarihinden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 1,42 lira, motorinin litre fiyatına 1,35 lira zam yapılmıştı. 2 Haziran Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere benzin fiyatına 1 lira 22 kuruş, motorin fiyatına ise 1 lira 49 kuruş zam gelmişti.

MOTORİNE DE ZAM GELEBİLİR

Döviz kurları ve petrol fiyatlarında düşüş olmaması durumunda 13 Haziran Pazartesi gecesi motorine tekrar zam gelebilir.

MOTORİNE YENİ ZAM GELDİ!

7 Haziran Salı gece yarısından itibaren (8 Haziran) motorinin litre fiyatı 1 lira 92 kuruş zamlandı. Motorinin litre fiyatı ise İstanbul'da 27,81 TL’ye, Ankara’da 27,92 TL’ye, İzmir’de 27,93 TL’ye yükseldi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç