Hayırlı Cumalar: İşte En Güzel Resimli ve SMS Cuma ve Cuma Akşamı Mesajları 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hayırlı Cumalar: İşte En Güzel Resimli ve SMS Cuma ve Cuma Akşamı Mesajları 2022

Cuma gününde sevdiklerinize ve yakınlarınıza gönderebileceğiniz en güzel Cuma mesajları yazımızda.

Yaşam 20 Ekim 2022 18:48 0
Hayırlı Cumalar: İşte En Güzel Resimli ve SMS Cuma ve Cuma Akşamı Mesajları 2022

En güzel, anlamlı Cuma mesajları: Hayırlı Cumalar.

İslam Alemi'nin mübarek günü olan Cuma gününün gelmesi ile birlikte en çok araştırılan konu cuma mesajları oldu. Arkadaşlarına , yakınlarına ve sevdiklerinize Cuma mesajı göndermek isteyen vatandaşlar internet üzerinden en güzel Cuma mesajlarını araştırmaya başladı. Biz de bu yazımızda en güzel, anlamlı Cuma mesajlarına yer verdik.

İşte en güzel, anlamlı mesajlar:

Melekler her zaman duacınız olsun, yüreğiniz ferah, ferhalığınız bol olsun. Peygamberimiz şefaatçiniz olsun. Cumanız mübarek olsun.

Rabbim bugün ettiğiniz dualarınızı kabul etsin ve bizi Makam-ı Mahmud'a komşu olmaya mazhar olanlardan eyle. Hayırlı cumalar.

Af kapılarının sonuna kadar açık olduğu mübarek Cuma gecesinde dualarınızın kabul olması dileğiyle.

Allah, bir kapıyı hikmeti ile kapatırsa diğer kapıyı rahmeti ile açar. Allah, bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine bizlere hayırlı kapılar aç. Hayırlı Cumalar.

Allah dilimizden ve gönlümüzden adını eksik eyleme. Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayı ve cemalinle müşerref olmayı nasip et. Hayırlı Cumalar.

Bu mübarek günde ellerinizi her zaman olduğundan daha çok açın. Avucunuza melekler güller serpsin. Yüreğiniz coşsun Cuma gününüz mübarek olsun.

Baız kişiler cennete hasret yaşar, bazı kişiler de vardır ki cennet onların hasreti ile bekler. Cennetin hasretle beklediği kişilerden olmanız temennisiyle. Hayırlı Cumalar.

Hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatl olanını, ahlak ve yüce gönüllülüğün en faziletlisini, evladın edelisini hepimize nasip eyle Allah'ım. Hayırlı Cumalar.

Allah'ım istemeden verdiklerine baktığımızda, istediklerimizi vereceğine inanıyoruz. Duasını beklediğimiz hayırlara ılaşmanız dileğiyle. 

Allah bizleri rahmetinin engin lütfuyla bağışlasın. Hayırlı Cumalar.

Allah'ım hepimize merhamet ve hidayet bahşetsin , sırat-ı müstakimden ayırmasın. Hayırlı Cumalar.

Her Cuma bir huzur, her sabah ise bir umuttur. Umudunuzun ve huzurunuzun her zaman taze kalması dileğiyle. Dualarınız kabul ve makbul olsun.

Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)'in Cuma günü hakkında söylediği sözleri:

"Biriniz cuma namazına gideceği zaman boy abdesti alsın.

Her bâliğ olan kimseye cuma günü boy abdesti almak gereklidir."

Omuzlarımızda onca günah yükü ile ellerimizi sana açtık Allah'ım. Derinden bir af diliyoruz. Tövbelerimizi kabul eyle Allah'ım. Hayırlı ve nurlu Cumalar.

Allahümme salli ve alâ seyyidinâ Muhammed ve alâ âli seyyidinâ Muhammed Hayırlı Cumalar.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç