Hava Kuvvetleri personellerine 25 bin 500 TL promosyon: Jandarma hala yok!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hava Kuvvetleri personellerine 25 bin 500 TL promosyon: Jandarma hala yok!

Son dakika haberi: Hava Kuvvetleri personelleri için promosyon kararı verildi. Jandarmaya ise hala promosyon yok.

Bankalar 19 Şubat 2023 23:07 0
Hava Kuvvetleri personellerine 25 bin 500 TL promosyon: Jandarma hala yok!

Hava Kuvvetleri personellerine promosyon geldi: Jandarma hala yok.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada Kuvvet Komutanlığı ile Vakıfbank arasında anlaşma imzalandığına yer verildi.

Konu ile ilgili yapılan açıklamaya baktığımızda personelleri için 3 yıllığına anlaşmaya varıldığı ve personellere 25 bin 500 liralık nakit promosyon ödemesi yapıldığı görüldü.  Yapılan resmi açıklamada şu Fadelere yer verildi: Hava Kuvvetleri Komutanlığı ile Vakıflar Bankası T.A.O. arasında 01.02.2023 tarihinde yapılan promosyon toplantısı sonucunda; mevcut sözleşmenin revize edilmesi ve personele üç yıllık süre için Şubat 2023 ayında 25.500 TL defaten promosyon ödenmesi yapılması konusunda mutabakat sağlanmıştır. Üyelerimizin menfaatlerinin korunması ve geçmiş sözleşmenin revize edilerek hak kaybının önlenmesi nedeniyle revize sürecinin önemli bir gelişme olduğunu belirtiyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Hava Kuvvetleri Komutanlığı personeline hayırlı olmasını ve iyi günlerde harcamalarını diliyoruz. Bu vesile ile, sendikamızın bilgilendirilmesi halinde tüm kurum ve birimlerde yaşanan benzeri sorunlara katkı sunacağımızı ve girişimlerimizin her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de devam edeceğini beyan ediyoruz"

JANDARMA'YA HALA YOK

Jandarma personelleri ise hala promosyon anlşaması bekliyor. Yüz binlerce jandarma personeli, bankalardan ve bakanlıktan gelecek pormosyon hakkında açıklamayı bekliyor. Sizce jandarma promosyon miktarı jandarmalar için ne kadar olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Açıklama gelince haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç