Hava durumu açıkladı: Bu illere şiddetli yağmur geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hava durumu açıkladı: Bu illere şiddetli yağmur geliyor

Son dakika haberi: Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada birçok şehre kuvvetli yağmur geleceği bildirildi.

Yaşam 8 Ağu 2023 18:20 0
Hava durumu açıkladı: Bu illere şiddetli yağmur geliyor

SON DAKİKA: BU İLLERE KUVVETLİ YAĞMUR GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı ve yarından itibaren birçok şehre kuvvetli yağmur geleceği bildirildi. Yayınlanan hava durumu tahmin raporuna baktığımızda bugün için "Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz'in batı kıyıları ile (Samsun merkez hariç) Orta ve Doğu Karadeniz kıyı illerinin yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor" ifadelerine yer verildiği görülüyor.

9 AĞUSTOS HAVA DURUMU

9 Ağustos için yayınlanan hava durumuna baktığımızda İstanbul ve çevresinde şiddetli yağmur beklendiği görülüyor. Orta ve doğu bölgelerde yüksek sıcaklıklar devam edecek.

 

10 Ağustos tarihinde İstanbul çevrelerinde yağmur artacak ve diğer illlerde de şiddetli yağmurun etkili olacağı bildirildi.

11 Ağustos hava durumuna baktığımızda İstanbul'da güneşli havaların etkili olacağı görülürken yağmurlu havanın tüm KAradeniz bölgesinde etkili olacağı görülüyor. Diğer illerde parçalı bulutlu hava hakim olacak. Doğu ve Güney Doğu'da ise yüksek sıcaklıklar devam edecek.

12 Ağustos 2023 tarihinde sadece KAradeniz'in doğu kesimlerinde yağmur görülecek. Doğu ile Güney Doğu Anadolku hariç diğer illerde parçalı bulutlu hava görülecek.

13 Ağustos tarihinde ise yine İstanbul çevrelerinde yağmurlu hava etkili olacak. İşte hava durumu.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç