Hatice Kolçak Gram Altın Tahmini Açıkladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hatice Kolçak Gram Altın Tahmini Açıkladı!

Altınla ilgili yaptığı yorum ve analizlerle meşhur olan Hatice Kolçak, altında beklediği seviyeyi açıkladı! İşte haberin detayları...

Altın 4 Kasım 2023 0
Hatice Kolçak Gram Altın Tahmini Açıkladı!

Altın tahminleriyle yatırımcılar tarafından yakından takip edilen ünlü Ekonomist Hatice Kolçak, gram altında beklediği yeni seviyeyi duyurdu.

HATİCE KOLÇAK'TAN KORKUTAN GRAM ALTIN TAHMİNİ
Yıl başından bu yana yükseliş trendinde olan altın fiyatları yatırımcıların gündeminde. ABD'den gelen istihdam verileri sonrası rekor seviyeye ulaşan ons altın 2 bin doları aştı. Ons altındaki yükseliş gram ve çeyrek altın fiyatlarını etkilerken piyasa kahini Hatice Kolçak'tan kritik uyarı geldi.

Gram altın fiyatı ne kadar oldu?(8 Ağustos 2023 altın fiyatları) - Dünya  Gazetesi

Altın fiyatlarında yükselişler devam ederken ekonomist Hatice Kolçak'tan çok önemli açıklamalar peş peşe geldi. Bir ay sonrayı işaret eden Kolçak, gram altında beklediği yeni seviyeyi şu sözlerle duyurdu:

Altın Kaç Lira Olur Bu Fiyattan Alınır Mı? - Foto Galeri - Memurlar.Net

"Savaşın tamamen rafa kalktığını düşünürsek eğer ons altın yeniden FED’in takibi kapsamında değerlendirilecek, savaş olmasaydı eğer dolar 1.800 seviyelerinde seyrediyor olacaktı. FED artık faiz artışında sıkıştı. Tüm bu gelişmeler ons altın için olumlu bir durum göstergesi, 2024’ün ikinci çeyreğinde ise bu konjonktürün önü açık gibi, gram altını 1.820 liraya test ettiğini gördük. Gram altın artık her geri çekilmeler bize göre alım fırsatı doğuruyor. Buralardan toparlanma olabilir. Gramı altının büyük destekçisi dolar kurunun 30 TL civarını kapatma durumu söz konusu bu ani atakla birlikte uzun vadeli dediğim gibi gram altın bu seviyelerde alım fırsatı doğurabilir. Güvenli liman her zaman kıymetli madendir. Cebinizde biraz nakit kalsın istiyorsanız altın dışında, bir miktar döviz portföylerini de değerlendirebilirsiniz."

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç