Hatice Kolçak Altının Fırlayacağı Tarihi Açıkladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hatice Kolçak Altının Fırlayacağı Tarihi Açıkladı!

Tahmin ve analizleriyle meşhur olan Ekonomist Hatice Kolçak, altının fırlayacağı tarihi açıkladı! İşte haberin detayları...

Altın 8 Ağu 2023 15:20 0
Hatice Kolçak Altının Fırlayacağı Tarihi Açıkladı!

Gram altın konusundaki keskin sezgileriyle tanınan Hatice Kolçak, son dönemde gram altında meydana gelen düşüş hakkında bazı rakamlar paylaştı.

Türkiye'de her geçen gün daha fazla ilgi gören yatırım enstrümanlarından biri olan gram altına dair, tanınmış ekonomi uzmanı Hatice Kolçak'tan çarpıcı bir öngörü ortaya kondu. Hatice Kolçak, gram altında yaşanan bu düşüşün daimi olmadığını, 1730 TL'lik beklentinin sadece ilk adımın bir yansıması olduğunu ifade etti.

Uzman isim Hatice Kolçak bazı açıklamalarda bulunarak detaylara değindi.

Kolçak, gram altın fiyatlarına dair stratejik değerlendirmelerde bulundu. Hatice Kolçak'ın tespitleri şöyledir:

Gram altında en ufak bir mesele söz konusu değil. Gram altın seyri devam ediyor. Muazzam bir düşüşü beklemediğimizi vurgulamak isterim. Hatta bu dönemi mumla arayacağız. Ons altındaki minik geri adımlar, bizim gibi orta ve uzun vadeli altın biriktiricileri için avantajlı alım fırsatları yaratabilir. Kısa vadede gram altının 1750 liralık seviyelere ulaşmasını bekliyorum, özellikle 1725-1730 TL'yi aşmasının ardından. Ancak, orta ve uzun vadede bu yıl için hedefimiz 2000 TL. Gram altında herhangi bir engel görmemekteyim.

TREN GİDİYOR DEDİ
Gram altında ki pozisyonumu koruma altına aldım. Sahip olduğum gram altını elden çıkarmıyorum. Henüz gram altın almayan ve almayı düşünenlere tavsiyem, hızla hareket eden bu treni kaçırmamanızdır. Trene katılmak, önemlidir.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç