Hatice Kolçak Açıkladı: Altın Yıl Sonunda 2.500 TL Olacak!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hatice Kolçak Açıkladı: Altın Yıl Sonunda 2.500 TL Olacak!

Altınla ilgili yaptığı yorumlarla herkesin takip ettiği isim olan Hatice Kolçak, altının yıl sonunda 2.500 TL olacağını açıkladı! İşte haberin detayları...

Altın 23 Ocak 2024 0
Hatice Kolçak Açıkladı: Altın Yıl Sonunda 2.500 TL Olacak!

Altın piyasası hem küçük hem de büyük yatırımcılar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Ancak yaşanan belirsizlikler, sürpriz düşüş ve yükselişler yatırımlar konusunda kafa karışıklığı yaratıyor. Hal böyle olunca yatırımlarını doğru yönlendirmek isteyenler, uzmanların görüşlerine daha fazla önem vermeye başladı.

Gram altın fiyatı kuyumcularda o rakamı görmüştü! Fed faiz kararı sonrası  altın için iki 3 yeni tahmin: 'Bu seviyeyi bekliyorum' diyerek açıkladılar…  - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Görüşlerine önem veren uzmanlardan biri de Ekonomist Hatice Kolçak’tır. Ünlü isim, piyasaları yakından takip ederek ve analizler yaparak görüşlerini açıklıyor. Kolçak, altında yaşanan yükseliş üzerine değerlendirmeler yaptı. İlerleyen süreçte altının nasıl bir seyir izleyeceğini de değerlendirdi.

“ÇARŞAMBA GÜNÜNE DİKKAT!”

Kolçak, altın fiyatlarında baş gösteren yükselişin geçici olduğuna değindi. İlerleyen günlerin yeni fırsatlara gebe olduğuna da vurgu yaptı. Özellikle Kızıldeniz’de yaşanan sorunların üzerinde duran ekonomist, jeopolitik problemlerden altının da etkileneceğini ifade etti.

ALTIN FİYATLARI: Gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın fiyatı bugün ne  kadar? - Anlık Altın Yorumları | Son Dakika Haberleri

Kolçak, yaptığı değerlendirmeler sırasında tarih de verdi. Altında yaşanan dalgalanmaların özellikle Çarşamba günü ciddi bir seviyeye ulaşacağını belirtti. Altındaki gelişmelerin enflasyonun seyri için de önemli olduğunu söyledi.

YIL SONUNDA GRAM ALTIN 2500 TL’YE KADAR ÇIKABİLİR

Kolçak, önemli bir gelişme olmadığı takdirde ONS altının 2074 dolar seviyesinde olacağını söyledi. Ancak yıl sonu için ciddi bir artış olabileceğini belirtti. Yıl sonu gram altın tahminini 2500 TL olarak açıklayan Kolçak’ın tahminlerinin ne kadarının gerçekleşeceği merak ediliyor.

Altın fiyatları, birçok değişkenden etkilenerek son halini alıyor. Bu nedenle hem uzman görüşlerini hem de piyasaların durumunu anbean takip etmek gerekiyor. Küresel alanda yaşanan gelişmeler, ekonomik koşullar fiyatların değişmesine yol açabilir. Siyasi alanda yaşanan olaylar da bu süreçte etkilidir.

Altın Kaç Lira Olur Bu Fiyattan Alınır Mı? - Foto Galeri - Memurlar.Net

Güncel gram altın fiyatı şu anda 1972,74 TL seviyesindedir. ONS altın ise 2029,59 dolar seviyesinde seyrediyor. İlerleyen günlerde yaşanacak gelişmeler, fiyatların değişmesine yol açabilir. Yatırımlarınızı yapmadan önce piyasaları doğru analiz etmek, maddi kayıp yaşamamak açısından önemlidir.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç