Hatice Kolçak 2024 Altın Tahminini Açıkladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hatice Kolçak 2024 Altın Tahminini Açıkladı!

Altınla ilgili yaptığı yorum ve analizlerle herkesin takip ettiği isim olan Hatice Kolçak, 2024 yılı altın tahminlerini paylaştı! İşte haberin detayları...

Altın 27 Ara 2023 0
Hatice Kolçak 2024 Altın Tahminini Açıkladı!

İsabetli piyasa tahminleri ile yatırımcılarının yakın takibe aldıkları isimlerden Ekonomist Hatice Kolçak, 2024 yılı için altın fiyatlarını değerlendirdi. Yılın son haftasında piyasalarda yaşanan gelişmelerden hareketle altın fiyatlarında yaşanacak yükselişlere ilişkin beklentilerini aktardı.

Çeyrek altın kaç TL oldu? 21 Kasım 2023 güncel altın satış fiyatları - Son  Dakika Ekonomi Haberleri | NTV Haber

Gelecek yıldan itibaren altında beklentileri daha da olumlu bir noktaya çeken Hatice Kolçak, dalgalı bir seyrin görüldüğü piyasalar için uyarılarını sürdürdü. temkinli olunması gerektiğinin altını çizen Hatice Kolçak, 2024 yılı altın tahmini ile dikkat çekti.

Ünlü Ekonomist Hatice Kolçak, 2024 yılına ilişkin altın piyasaları hakkında öngörülerini paylaştı. Manisa Haber’de yer alan bilgilere göre, yıl sonunda altın fiyatlarının heyecanlı bir döneme girdiğini ifade etti.

Altının gramı 1900 lirayı gördü - Son Dakika Haberleri

ABD Merkez Bankası (FED) tarafından alınan faiz kararlarının etkisinin şu an için düşmeye devam ettiğini aktaran Hatice Kolçak, tarihi zirveler için olumlu görünüme işaret etti. 2024 yılında ons alının piyasalarda 2 bin 500 dolar seviyelerini test edebileceğini aktardı. Hatta çok daha olumlu bir senaryoda ilerleyen dönemde 3 bin doları görebileceğini aktardı.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç