Hatice Kolçak 2024 Altın Tahminini Açıkladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hatice Kolçak 2024 Altın Tahminini Açıkladı!

Altınla ilgili yaptığı yorum ve analizlerle meşhur olan Hatice Kolçak, 2024 yılı altın tahminlerini açıkladı! İşte haberin detayları...

Altın 20 Ara 2023 0
Hatice Kolçak 2024 Altın Tahminini Açıkladı!

İnişli çıkışlı bir seyir izleyen altın hakkında ünlü ekonomist Hatice Kolçak önemli bir uyarıda bulundu. 2024 senesinde altında göreceğimiz rakamları açıklayan uzman isim özellikle yatırımcılara “dikkatli olun” diyerek tek tek açıkladı.

Gram altın fiyatı ne kadar oldu?(8 Ağustos 2023 altın fiyatları) - Dünya  Gazetesi

Hatice Kolçak, altın fiyatlarıyla alakalı dikkat çeken açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Yaptığı son açıklamalarda merkez bankasının faiz kararının ardından altın piyasasıyla alakalı önemli söylemlerde bulundu. Yatırımcılara kritik uyarılarda bulunan uzman isim, kendi YouTube kanalında yeni gelişmeleri paylaştı

“2024’E DOĞRU ZİRVELER GÖRÜLEBİLİR”
Ajans Manisa’da yer alan habere göre, altın fiyatlarının yıl sonunda hangi seviyelerde olacağını açıklayan Kolçak, "Altın piyasalarında şu anda coşkulu bir dönemdeyiz. FED faizlerinin etkisi azalmaya başladı ve ons altında 2024'e doğru tarihi zirveler görülebilir. 2024'te ons altın için 2500 dolarları görmek mümkün. Hatta ilerleyen yıllarda 3000 dolarları bile görebiliriz” dedi.

Altın fiyatlarında son durum: Gram altın ve çeyrek altın ne kadar oldu? (12  Ocak 2023) - Dünya Gazetesi

YATIRIMCILARIN KAR EDECEĞİ TARİHİ PAYLAŞTI
Yatırımcılara önemli uyarılarda bulunan uzman isim altında kar edilecek tarihi açıklayarak, "Altın alımı yaparken zamanlama önemli. Anlık dalgalanmalara karşı sağlam bir strateji belirlemek gerekiyor. Gram altında kuyumcu fiyatlarıyla ekran fiyatları arasında farklar olabilir” diye konuştu.

Altının ons fiyatı, 1.237,85 dolarla Aralık 2017'den bu yana en düşük  seviyeye gerilemesinin ardından gelen tepki alımlarıyla yükselişe geçerek  1.243 doların üzerinde denge buldu. Gram altın 185,5 lira, çeyrek altın 303  lira

Kolçak, bu yılın sonuna doğru gram altında 2000 lirayı görmenin mümkün olduğunu v beklenmedik fiyat hareketlerine karşı dikkatli olunması gerektiğini açıklayarak, "Ons altında 2070 dolar ve üzerine çıkabiliriz. Olumlu trendin yıl sonuna kadar devam etmesi bekleniyor. Uzun vadeli düşünenler için toplama dönemi başladı” ifadelerini kullandı.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç