Hastanelere acil tıp teknisyeni alımı: İşte başvuru 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hastanelere acil tıp teknisyeni alımı: İşte başvuru 2023

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden yayınlanan son dakika açıklamasında hastanelere acil tıp teknisyeni ve sağlık teknikeri alımı yapılacağına yer verildi.

İş İlanları 21 Ağu 2023 18:48 0
Hastanelere acil tıp teknisyeni alımı: İşte başvuru 2023

Hastanelere acil tıp teknisyeni ve sağlık teknikeri alımı yapılacak: İŞKUR'da başvurular başladı.

iŞKUR üzerinden bir son dakika açıklaması yapıldı ve hastanelere ve özel kliniklere acil tıp teknisyeni ve ilk ve acil yardım sağlık teknikeri alımı yapılacağı bildirildi. Farklı illerde yapılan personel alımında başvurular alınmaya başladı. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda özel hastanelere yapılan personel alımlarının başvurusuna dair detaylara yer verdik.

İŞKUR İLANLARI

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi aracılığıyla yayınlanan açıklamaya baktığımızda alınacak adayların acil tıp teknisyeni ve İlk ve Acil Yardım Sağlık Teknikeri kadrolara alım yapıldığı görülüyor.

Acil Tıp Teknisyeni Alımı;

İlk ve Acil Yardım Sağlık Teknikeri Alımı İlanları şu şekilde;

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

İŞKUR üzerinden yayınlanan personel alımlarına baktığımızda başvuru yapmak isteyenlerin aşağıdaki adımları takip ederek başvurusunu internet üzerinden yapması gerekmektedir: İşte adım adım başvuru anlatımı:

Linke tıklayın. Daha sonra açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI yazan yere tıklayın. Son olarak iş arama sayfası karşınıza çıkacak.

Yukarıdaki gibi aradığınız pozisyon yazan kısmına , başvuru yapmak istediğiniz kadroyu yazın ve ARA butonuna tıklayın. İlanlar aşağıda sıralanacaktır. Kadın erkek memurlar bu sayfada >>> TIKLA TAKİP ET

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç