Hastanede tanıştığı genç ile yasak aşk yaşadı: Çin işkencesi gördü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hastanede tanıştığı genç ile yasak aşk yaşadı: Çin işkencesi gördü

Kendinden 18 yaş küçük genç ile yasak aşk yaşayan kadına Çin işkencesi uygulandı. Kadının imdadına polis ekipleri yetişti.

3.Sayfa 20 Ağu 2023 11:17 0
Hastanede tanıştığı genç ile yasak aşk yaşadı: Çin işkencesi gördü

45 YAŞINDAKİ KADINA 27 YAŞINDAKİ GİZLİ SEVGİLİSİNDNE ŞOK.

45 yaşındaki Çiğdem Ö isimli kadın, geçen Mart ayında bir yakınının yanında refakatçi olarak kaldı. Hastyanede 27 yaşındaki Süleyman K ile tanışan kadın, kısa sürede bu kişi ile yakın arkadaş oldu ve duygusal yakınlaşma da gerçekleşti. En büyük engel ise kadının evli ve 2 çocuk annesi olmasıydı.

Hastanede başlayan yakınlaşma her geçen gün arttı ve sosyal medya üzerinde bu iki isim konuşmaya, sık sık telefonda haberleşmeye başladı. Yasak aşk ise kısa sürede dehşete döndü. İddialara göre Süleyman K isimli kişi, ilişkilerini kadının kocasına ve çocuklarına söylemekle tehdit ettiği Çiğdem Ö'den para istedi. Büyük korku yaşayan kadın sevgilisinin tehditlerine dayanamdı ve 60 bin lira verdi.

Para ile yetinmeyen bu kişi, 21 Temmuz'da eşini ve çocuklarını öldürmekle tehdit ettiği kadını kafeye çağırdı. Daha sonra Süleyman K adlı kişi, kadınla eve geçmek istedi ancak kadın bunu kabul etmedi. Bunun üzerine Süleyman K., kadını darp etti ve çantasını, banka kartlarını aldı.

Kadını ev olarak kullandığı depoya getiren saldırgan, onu tekme tokat döverek 100 bin lira daha istedi. O kadar parası olmadığını söyleyen kadını döverek kanlar içinde bırakan bu kişi, bununla da yetinmedi ve adeta çin işkencesi uyguladı ve kadının vücuduna atlama ipiyle vurdu ve buçağı ona dayayarak öldürmekle tehdit etti.

Kadına bankayı aratan ve kreid başvurusu yaptıtan Süleyman K. olumsuz cevap gelmesi sonrası deliye döndü ve bıçağı ısıtarak kadının kollarına bastı. Tırnak makası ile kadının vücudundaki etleri de kopardı. Canını kurtarmak isteyen kadın 20 bin lira kredi çekebildi ve saatlerce kalıp işkence gördüğü depodan bir arkadaşına gizlice mesaj atarak yardım istedi ve polis ekiplerinin yardımı ile kurtuldu.

Polis sesini duyan saldırgan, kadını yine tehdit etti ve "Şikayetçi olursan seni de çocuklarını da öldürürüm, bir saat sonra çıkar gelirim" diyerek kapıyı açtı.

Korktuğu için ilk başta şikayetçi olmayan kadın, bu kişinin tehdit ve şantajlarına dayanamadı ve savcılığa koştu. Yaşının küçük olması nedeniyle ona şevkat beslediğini ve enerji alanında ders verdiğini, onun da bunu yanlış anladığını söyledi.

Süleyman K ise hakkındaki bu ifadeler reddetti. Kadına hastane masrafları için 3500 dolar borç verdiğini, ilişkiye girdiklerini ve sonrasında kadının evli çocuklu olduğunu öğrenince ondan ayrılmak istediğini, ancak onun bunu kabul etmediğini söyledi. Olay günü ise kadının cinnet geçirerek kendisine o işkenceleri yaptığını iddia etti.

Saldırgan hakkında tutuklama kararı verildi ve cezaevine gönderildi.

YASAK AŞKI SAVCILIK ÇÖZDÜ

Savcılık ise yaptığı incelemede ikilinin bir birine attığı aşk dolu mesajları ortaya çıkardı. Bu mesajların arkasındaki para tuzağı da ortaya çıktı.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç