Hasta Taşıyan Ambulans Devrildi! 1 Kişi Hayatını Kaybetti!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hasta Taşıyan Ambulans Devrildi! 1 Kişi Hayatını Kaybetti!

Aydın'da hasta taşıyan bir ambulans trafik kazası sonucu devrildi! Bir kişi hayatını kaybetti ve çok sayıda yaralı var! İşte haberin detayları...

Haberler 9 Haz 2024 0
Hasta Taşıyan Ambulans Devrildi! 1 Kişi Hayatını Kaybetti!

Yapılan uyarılara rağmen trafik kazaları önlenemiyor. Aydın’ın Efeler ilçesinde otomobil ile çarpışan hasta taşıyan ambulans devrildi. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti. 3 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaza, Aydın'ın Fatih Mahallesi İzmir Bulvarı üzerinde yaşandı. Hasta taşıyan ambulans ile otomobil kavşakta çarpıştı. Ambulans çarpmanın etkisiyle devrildi. Kazada ambulanstaki hasta ve sağlık personelleri olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Yaralılar ihbar üzerine olay yerine gelen ekiplerin yardımıyla devrilen ambulansın içerisinden çıkarılarak civar hastanelere gönderildi.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kaza sonrası ambulansta hasta olarak bulunan ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Fatma Gümüş (85) doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Gümüş’ün ölüm haberi ailesi ve tüm sevenlerini yasa boğarken, diğer yaralıların ise tedavilerinin sürdüğü bilgisine ulaşıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç