Hasan Can'dan Hadise ile sevgili oldu iddialarına net cevap
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hasan Can'dan Hadise ile sevgili oldu iddialarına net cevap

Son dakika haberi: Hasan Can Kaya'dan Hadise ile aşk yaşıyor dedikodularına yönelik bir son dakika açıklaması daha geldi.

Yaşam 6 Ocak 2023 17:13 0
Hasan Can'dan Hadise ile sevgili oldu iddialarına net cevap

Son dakika haberi: Hasan Can Kaya'dan Hadise açıklaması geldi.

Bundan birkaç ay önce , 2022 yılı başında evlendiği Mehmet Dinçerler ile yollarını ayıran ünlü şarkıcı Hadise'nin adı son günlerde Hasan Can Kaya ile anılıyordu. 

Youtube üzerinden yayın hayatına başlayan Konuşanlar adlı programının sunucusu olan Hasan Can Kaya , daha sonra Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen adlı platforma geçti ve yayın hayatına burada devam etti. Kısa sürede türkiye'de büyük bir üne kavuşan Hasan Can Kaya'nın Hadise ile ilişki yaşadığı iddia ediliyordu.

Magazin basınındaki iddialara göre Hadise ile Hasan can'ın sevgili olduğu belirtildi. Ancak Hasan Can Kaya, bu iddiaları geçen gün yalanladı. Yalanlamasına rğamen iddialar sürdü ve ikilinin aşk yaşadığı belirtildi. 

Hadise geçen gün bir doğum günü fotoğrafı paylaştı. Paylaşım yapan Hadise'nin bu fotoğrafını Hasan Can Kaya beğendi. Bu beğeni dikkatleri çekerken Hasan Can Kaya bir son dakika açıklamasında bulundu. Kaya yaptığı açıklamada, ''İddialar doğru değil. Ben de haberlerde gördüm. Günde 14 saat film setindeyim. Nereden çıktı hiçbir fikrim yok. Zaten bekar bir insanım öyle bir şey olsa gizlemem.'' ifadelerini kullandı.

O KADAR HIZLI OLDU Kİ...

Yaşanan olaylarla ilgili açıklama yapan Hasan Can Kaya, bir ödül töreninde "O kadar hızlı yalanladım ki ben bile gerçek sandım" dedi ve iddialara son noktayı koydu.

Finans7.com |Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç