Harekat Sornası Dolar, Euro, Gram ve Çeyrek Altın Kaç TL Oldu? Yükselir mi Düşer mi?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Harekat Sornası Dolar, Euro, Gram ve Çeyrek Altın Kaç TL Oldu? Yükselir mi Düşer mi?

Suriye'ye düzenlenen harekat sonrası döviz ve altın fiyatları merak konusu oldu. Peki dolar , euro ne kadar ? Gram altın kaç TL oldu?

Döviz 20 Kasım 2022 14:44 0
Harekat Sornası Dolar, Euro, Gram ve Çeyrek Altın Kaç TL Oldu? Yükselir mi Düşer mi?

Altın , dolar Euro kaç TL oldu? Harekat sonrası fiyatlar ne oldu? İşte piyasalardan alınan son bilgiler.

Tüm dünyada pipyasalar kapalı iken dün akşam Türkiye flaş bir karara imza attı. İstiklal'deki alçak saldırı sornası belirlenen terör hedeflerinin vurulması için düzenlenen harekatta 89 hedefin vurulduğunu ve birçok teröristin etkisiz hale getirildiğine yer verildi. 

MSB'den son dakika açıklaması geldi ve harekat hakkında şu bilgilere yer verildi: 

"Teröristler tarafından ülkemize saldırılarda üs olarak kullanılan Irak kuzeyindeki Kandil, Asos, Hakurk ile Suriye kuzeyindeki Arap Pınarı, Tel Rıfat, Cizire ve Derik bölgelerine Pençe-Kılıç Hava Harekatı başarıyla icra edilmiştir. ​Pençe-Kilit Hava Harekatı ile ülkemizi, milletimizi ve hudut güvenliğimizi tehdit eden teröristlere ait barınak, sığınak, mağara, tünel, mühimmat depoları ve sözde karargah ve eğitim kamplarından oluşan ilk aşamada 81, bu sabah 8 olmak üzere toplam 89 hedef imha edilmiş, çok sayıda terörist etkisiz hale getirilmiştir. Hava harekatı ile etkisiz hale getirilen teröristlerin arasında terör örgütünün sözde yöneticileri de bulunmaktadır. Büyük oranda yerli ve milli mühimmat kullanılan harekat sonrası tüm uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüştür. Asil milletimizin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından ülkemizin ve milletimizin güvenliği için terörle mücadeleye en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla devam edilecektir."

DOLAR, EURO , ALTIN MERAK KONUSU OLDU

Harekat sonrası döviz kuru ile altın fiyatlarının ne olacağı merak edildi. Biz de bu yazımızda son fiyatlara yer verdik. 

Tüm dünyada piyasalar kapalı olduğu için fiyatlarda şimdi bir değişiklik olmadı. 1 Dolar şu sıralar 18.60 TL seviyesinde. 1 Euro 19.22 TL, 1 Gram altın ise 1048 TL seviyesinde seyrediyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç