Hangi Şehir Olduğunu Tahmin Etmek Zor Değil: 'Ablam Canı Sıkılınca Evime Uyuşturucu Koyup Beni İhbar Ediyor'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hangi Şehir Olduğunu Tahmin Etmek Zor Değil: 'Ablam Canı Sıkılınca Evime Uyuşturucu Koyup Beni İhbar Ediyor'

Adana'da meydana gelen olayda uyuşturucudan tutuklanan bir kişi, ablasının kendi evine uyuşturucu koyup bilerek ihbar ettiğini söyledi.

Haberler 26 Nisan 2022 17:17 0
Hangi Şehir Olduğunu Tahmin Etmek Zor Değil: 'Ablam Canı Sıkılınca Evime Uyuşturucu Koyup Beni İhbar Ediyor'

İlginç olayların adresi olan Adana'dan bir ilginç haber daha geldi. Uyuiturucu operasyonunda yakalanan kişinin yaptığı açıklamalar çok konuşuluyor.

Adana'da polis ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor. Edinilen son dakika bilgileirne göre yeni bir operasyon başlatıldığı ve Adana Narkotik ekiplerinin operasyonu sürdürdüğü öğrenildi. 

 

Adana'nın merkez Seyhan İlçesi'nde yaşanan olayda Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bazı mekanlara uyuşturucu satışı yapıldığını tespit edildi. Bunun üzerine derinleştirilen incelemelerde 4 adres tespit edildi ve uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma başlatıldı.

 

ADRESLER BELİRLENDİ VE OPERASYONLAR BAŞLADI

Belirlenen adreslere baskınlar yapıldı ve operasyonda 33 yaşındaki Mehmet Aycak ile eşi 24 yaşındaki Çiçek Aycan ve Ahmet Adıgüzel ile birlikte 4 kişi daha gözaltına alındı.

 

ARAMA SIRASINDA POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN EVDE BULUNANLAR

Baskın sonrası evde incelemelerde bulunan polis ekipleri, yapılan aramalarda 91 gram metamfetamin, 1 uyuşturucu hap ve bunlara ek olarak hassas bir terazi ele geçirildi. Bunun yanı sıra Ahmet Adıgüzel isimli kişinin evinde ise satışa hazır 39 paket içerisinde bölüştürülmüş 7 gram metamfetamin bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler, adli tıpta sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü. 

 

Emniyete götürülen bu kişiler üzerinde yapılan incelemede Ahmet Adıgüzel isimli kişinin geçen sene de uyuşturucudan cezaevine girdiği ve bundan 1 ay önce tahliye edildiği öğrenildi.

 

ABLAM CANI SIKILDIKÇA EVİME UYUŞTURUCU KOYUP ŞİKAYET EDİYOR

Emniyette işlemleri yapılan şüpheliler, polis ekipleri tarafından adliyeye sevk edildi. Bu sırada bölgede bulunan basın mensuplarına açıklamada bulunan şüpheli Adıgüzel, ailesindne dert yakındı ve kendisini ablasının şikayet ettiğini söyledi. Adıgüzel yapıtğı açıklamada, “Böyle aile olmaz olsun. Bir ablam var, beni tüm memlekete reklam yaptı. Canı sıkılınca beni cezaevine gönderiyor. Daha çıkalı 1 ay oldu. İyiliğimi istiyormuş. Kötülük yapıyor, haberi yok.” ifadelerini kullandı. 

 

4 şüpheli hakkında adli kontrol ile serbest kalmaları kararı verildi. Bunun yanı sıra mahkeme heyeti karı koca ile Ahmet Adıgüzel isimli kişiler hakkında tutuklama kararına vardı. Adıgüzel'in ise basın mensuplarına yaptığı bu açıklama  sosyal medya üzerinden çokça paylaşıldı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç