Haluk Levent: 22'de önemli bir açıklama yapacağım
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Haluk Levent: 22'de önemli bir açıklama yapacağım

Haluk Levent yaptığı son dakika açıklamasında bugün saat 22.00'da önemli açıklamada bulunacağını söyledi.

Haberler 16 Şubat 2023 10:08 0
Haluk Levent: 22'de önemli bir açıklama yapacağım

Son dakika: Haluk Levent bugün önemli bir açıklama yapacağını açıkladı.

Ünlü sanatçı Haluk Levent yaptığı son dakika açıklamasında bugün önemli bir duyuru yapacağını söyledi. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sopnra yaptığı büyük yardımlarla gündeme gelen, bölgeye akın akın yardım götüren Levent, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı son açıklamada bugün saat 22.00'da açıklama yapacağını söyledi.

Twitter adresi üzerinden yaptığı açıklamada Haluk Levent, "Yarın akşam 22.00'de önemli bir açıklama yapacağım" dedi.

İSTİFA MI EDECEK?

Bu açıklama sonrası Haluk Levent'in baskılar sonucu istifa edip etmeyeceği sorusunu akıllara getirdi. Ancak Gelen bir soruya Haluk Levent şu şekilde yanıt verdi:

Ahbap Derneği'nin yaptığı yardımlar gündem olurken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçen gün grup toplantısında yaptığı açıklamada, "Devletin ve hükümetin hakkını teslim etmek lazımdır. Devletin yapamadığı ne vardır da ahbapcılar, babalacılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır. Bu sahtekarların Türk televizyonlarında artık yer almaması lazımdır. Devleti acz içinde gösterircesine sosyal medyaya üşüşenler bindikleri dalı kestiklerini ne zaman anlayacaklardır? Yardım ve desteklerin AFAD aracılığıyla yapılması en doğru yoldur" ifadelerini kullanmıştı. Bahçeli'nin bu açıklaması sosyal medya üzerinde geniş yer buldu ve kısa sürede on binlerce yorum aldı.

Bahçeli'nin bu açıklamasına cevap veren Haluk Levent, MHP'li isimlerle deprem bölgesinde görüştüğünü, ancak danışmanlarının Bahçeli'yi yanlış bilgilendirdiğini söyledi. 

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç