Halkbank'tan Yılbaşına Özel 300 TL Hediye Para Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan Yılbaşına Özel 300 TL Hediye Para Kampanyası!

Halkbank, yeni kampanyalarını duyurmaya devam ediyor! Açıklanan son kampanyaya göre; yılbaşına özel 300 TL hediye para verilecek! İşte kampanyanın ve haberin detayları...

Bankalar 5 Ara 2023 0
Halkbank'tan Yılbaşına Özel 300 TL Hediye Para Kampanyası!

Bankaların yılbaşı kampanyaları tüm hızı ile başlarken milyonlarca Halkbank hesap ve kart sahibine son dakika duyurusu yapıldı.

Yapılan açıklama ile yılbaşına özel olarak düzenlenen kampanyaya katılan kişilere yönelik olarak 300 liraya varan para iadesi verileceği ifade edildi. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler başvuru yaparak katılım sağlayacaklar. 31 Aralık 2023 tarihine kadar devam eden kampanyadan yararlanan kişilere 300 TL'ye varan para iadesi alma imkanı sunulacak.

HALKBANK'TAN 300 TL'YE VARAN PARAF PARA HEDİYESİ!

halk-kampanya.jpg

Halkbank tarafından yapılan açıklamada yeni yıla özel 300 liraya varan paraf para hediyesi kazanma imkanı sunulacağı ifade edildi. Yılbaşı için düzenlenen kampanyadan yararlanmak istiyorum diyen kişiler için başvuru şartları ise şu şekilde sıralandı:

1-31 Aralık 2023 tarihlerinde giyim, optik, saat, kozmetik, kırtasiye, oyuncak, elektronik sektörlerinde ilk 750 TL'den sonraki her 750 TL ve üzeri harcamaya 30, son 750 TL ve üzeri harcamaya 90, toplam 300 TL ParafPara verilecektir.

Halkbank'tan yılın ilk yarısında 4,6 milyar liralık net kar

Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce YENİ yazıp 3404‘e SMS gönderilmesi ya da Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması gerekmektedir. Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir.

Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır. Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden ve yurt içinden gönderilmesi gerekmektedir.

Bir kart ile katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur. İlk 750 TL’den sonraki 750 TL ve üzeri 7 adet harcamanın her birine 30 TL, en son harcamaya 90 TL ParafPara verilecek olup bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kampanyadan kazanabileceği en fazla ParafPara tutarı 300 TL’dir.

HALKBANK YILBAŞI KAMPANYASI SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak istiyorum diyen kişiler için son başvuru tarihi 31 Aralık 2023 olarak açıklanırken bu tarihe kadar aranılan koşulları yerine getiren kişiler için 300 liraya varan para iadesi kazanma imkanı sunulmuş olacak. Koşulları yerine getiren kişilerin kazandıkları paraf paralar kartlarına hediye olarak yüklenirken, bir sonraki alışverişlerinde para olarak kullanılabilecek.

Tüm banka kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç