Halkbank'tan Petrol Ofislerinde Geçerli 150 TL İndirim Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan Petrol Ofislerinde Geçerli 150 TL İndirim Kampanyası!

Halkbank, Paraf kartını kullanan kişilere Petrol Ofislerinde akaryakıt alımlarında geçerli 150 TL indirim kampanyasını açıkladı! İşte kampanyanın detayları...

Bankalar 27 Şubat 2024 0
Halkbank'tan Petrol Ofislerinde Geçerli 150 TL İndirim Kampanyası!

Akaryakıt fiyatlarına gelen peş peşe zamlar sürücülerin hem belini hem de cebini büküyor. Bu noktada vatandaşlar kredi kartlarına yapılan indirim kampanyalarının detaylarını merak ediyor. Aktarılan son haberin detaylarına göre Paraf kredi kartı olanlar üye istasyonlardan yapacakları 750 TL ve üzeri 4 adet harcama için 150 TL paraf para alabilecek.

İndirim kampanyasının şubat ayında başladığı ve 31 Mart 2024 tarihine kadar devam edeceği açıklandı. Ödül kazanmak isteyenlerin belirtilen kampanya şartlarına uyum sağlaması gerekecek!

KAMPANYA KOŞULLARI AÇIKLANDI

Paraf’ın internet sitesi üzerinden aktarılan son habere göre kampanya koşulları da açıklandı. İşte o koşullar:

16 Şubat - 31 Mart 2024 tarihleri arasında Paraf üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında Paraf POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine 150 TL ParafPara verilecektir.

ekran-goruntusu-2024-02-27-163935-min.png

Kampanyaya katılmak için ilk alışverişten önce Paraf Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklanmalı ya da bankada kayıtlı cep telefonundan, PO yazıp 3404’e (KKTC için 3444’e) SMS gönderilmelidir.

Ödül kazanımına ilişkin bilgi slip üzerinde ve Paraf Mobil’de yer alacak, kazanım SMS’le bildirilecektir.

Kazanılan ParafPara’lar, kazanımın ertesi günü, kazanım sağlanan işlemin yapıldığı karta yüklenecek 10 Mayıs 2024’e kadar Paraf üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde kullanılabilecektir.

Kampanya müşteri bazlı olup, bir müşteri kampanyaya bir kez katılabilir ve toplamda en fazla 150 TL ParafPara kazanabilir.

HER MÜŞTERİ 1 DEFA KATILABİLİR

Kampanyaya her müşterinin 1 defa katılabileceği belirtilirken, katılım sağlayanların hak sahibi olması halinde ParafPara’ların son kullanım tarihinin 10 Mayıs 2024 olduğu aktarıldı. Kullanılmayan hediyeler 11 Mayıs tarihinde geri alınacak!

Tüm banka kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç