Halkbank'tan Maaşa 34 Bin 300 TL'lik Rekor Promosyon
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan Maaşa 34 Bin 300 TL'lik Rekor Promosyon

Son dakika haberi: Halkbank'tan bir şehirde rekor banka promosyonu geldi.

Bankalar 22 Tem 2022 11:52 1
Halkbank'tan Maaşa 34 Bin 300 TL'lik Rekor Promosyon

Rekor banka promosyonuna imzalar atıldı.

Bankalar , maaşı kendinden alan personllere promosyon ödemelerini her sene daha da arttırıyor. Kamu kurum ve kuruluşları bünyesinde çalışanlar ile emeklilere verilen maaş promosyonlarında rekor geldi. Rekorun bu seferki adresi Gaziantep oldu.

Gaziantep'ten gelen son dakika bilgilerine göre Gaziantep Üniversitesi bünyesinde çalışmakta olan ve 5 bin 291 kamu personeli ile kamu işçisini ilgilendiren karar büyük sevinç yarattı. 

İHALEYE ÇIKILDI

Üniversite, personelinin maaşının yatırılacağı banka için ihaleye çıkacağını duyurdu. İhale ilanının ardından 8 banka ihaleye başvuru yaptı ve açık arttırma usulü ile Gaziantep Üniversitesi'nde ihale gerçekleşti. Düzenlenen ihaleye katılan 8 banka, kıyasıya bir yarışa girişti. 

Binlerin havada uçuştuğu promosyon ihalesini Halk Bankası kazandı. MAaşı bankadan alan toplamda 5 bin 291 personel için verilen teklifte Halk Bankası, kişi başına 34 bin 300 liralık teklifini sundu ve en yüksek rakam olması , diğer bankaların bu rakamın üzerine çıkamayacağını belirtmesi üzerine bu rakamda karar kıldı.

Gaziantep Üniversitesi personelleri bundan sonra 3 yıllığına maaşlarını Halk Bankası'ndan alacak.

TEK SEFERDE YATACAK

Konu ile ilgili yapılan açıklamada maaşlar için verilecek 34 bin 300 liralık promosyonun tek seferde 15 Eylül tarihinde hesaplara yatacağına yer verildi  Promosyonun hem yüksek olması hem de tek seferde hesaplara yatacak olması çalışanları oldukça mutlu etti. 

ÖRNEK OLMALI

Söz konusu kararın diğer kurumlar için de örnek olması gerekmektedir.

EMEKLİLERİN PROMOSYONU HALA ÇOK DÜŞÜK

Bundan 2,5 sene önce belirlenen emekli promosyonları hala oldukça düşük seviyelerde. Emeklilerin banka promosyon miktarları için TIKLAYIN

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
En az 8-10 bin TL olmali