Halkbank'tan Konut Kredisi Kampanyası! Tam 2 Milyon TL!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan Konut Kredisi Kampanyası! Tam 2 Milyon TL!

Kredi kullanarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için; Halkbank yeni konut kredisi fırsatını duyurdu! İşte 2 milyon TL'nin maliyet tablosu ve detaylar...

Kredi 4 Mart 2024 0
Halkbank'tan Konut Kredisi Kampanyası! Tam 2 Milyon TL!

Konut kredisi çekerek ev sahibi olma hayali kuranların önlerindeki en büyük engel kredi maliyetleri olmaya devam ediyor. Buna karşın insanlar yeni bir ev satın almak için ihtiyaç duydukları konut finansmanını en ucuz şekilde temin edebilmek amacıyla kredi maliyetlerini banka banka araştırıyorlar. Konut kredisi ürünü ile bugüne kadar çok sayıda vatandaşı ev sahibi yapan Halkbank kredi maliyetleri en çok araştırılan bankalar arasında yer aldı.

Temmuz'da gayrimenkul satışları yüzde 32 arttı

AYLIK FAİZ AÇIKLANDI!

Halkbank’ın konut kredisi aylık faizi açıklandı. Buna göre müşteriler Halkbank’a başvuru yaparak uygun koşullarda konut kredisi çekebiliyorlar. Bankanın müşterilerin kredi maliyet hesaplamalarını aylık yüzde 3,79 oranında faiz oranı ile yapacağı ilan edildi. Bu maliyet ile diğer bankaların maliyetleri karşılaştırıldığında Halkbank’ın çok sayıda bankadan daha düşük faiz oranı ile konut kredisi verdiği görülüyor.

Konut satış adedi 9 ayda 1,2 milyona yaklaştı

10 YIL TAKSİT ÖDENİYOR

Halkbank müşterileri konut kredisi çektiklerinde bu kredinin geri ödemelerini 10 yıla kadar vade ile yapabiliyorlar. 120 aya kadar vadeli olarak kullandırılan konut kredilerinde bu vade süresi aşılamıyor. Müşteri özelinde değişmeyen bu uygulama ile konut finansmanı dağıtılırken taksit hesaplamalarında da bu azami vade süresi uygulaması yapılıyor.

2 MİLYON TL KONUT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

konut-kredisi.jpg

Halkbank'tan konut kredisi çekecek müşteriler bu finansmanı aylık yüzde 3,79 oranında faiz ile temin edebiliyorlar. 120 ay vadeli 2 Milyon TL konut kredisi aylık 76.683 TL tutarında taksit ile veriliyor. Bu kredinin toplam maliyeti ise 9,2 Milyon TL'yi buluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç