Halkbank'tan Kadınlara Faizsiz Kredi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan Kadınlara Faizsiz Kredi

Halkbank tarafından bir açıklama yapıldı ve kadınlara yönelik sıfır faizli kredi başvurusunun başladığına yer verildi.

Kredi 23 Nisan 2022 20:51 0
Halkbank'tan Kadınlara Faizsiz Kredi

Son dakika : Halkbank'tan kadınlara yönelik sıfır faizli kredi kampanyası.

 

Kendi işini kurmak isteyen kadınlara yönelik kredi kampanyası Halkbank'ta başladı. Gelen son dakika bilgilerine göre Halkbank, kadın girişimcilere 275 bin liraya kadar kredi desteği vereceğini açıkladı. KOSGEB kapsamında verilen kredi desteğindne kadınlar faydalanabiliyor. Söz konusu kredi kampanyasınınn detayları ise şu şekilde verildi:

 

KREDİ ÖZELLİKLERİ: NE KADAR KREDİ VERİLECEK , KİMLER ALABİLECEK?

Kredi kampanyasıın detaylarına baktığımızda KSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini tamamlayan kadınlara kredinin verileceği, 30 yaşını doldurmamış kişilere verileceği  bildirildi. Kredinin özellikleri şu şekilde açıklandı:

  • KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni tamamlayan 30 yaşını doldurmamış girişimciler için azami kredi limiti 100 bin TL’dir.
  • En az 1 yıllık ustalık belgesine sahip ve ilgili meslek kolunda son 1 yıl içinde işletme kuran girişimciler için azami kredi limiti 275 bin TL’dir.
  • Kaybolmaya yüz tutan meslek kollarında faaliyet gösteren ve Esnaf Vergi Muafiyet Belgesi sahibi girişimcilere azami kredi limiti 275 bin TL’dir. 

 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Söz konusu kredi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlarda aranan şartlar şu şekilde açıklandı:

  • “3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu” kapsamında, kredi başvuru tarihi itibarıyla en az 1 yıllık ustalık belgesine sahip olanlar.
  • Ustalık belgesiyle ilgili meslek kolunda, son 1 yıl içinde kendi adına işletme kurduğunu belgeleyen girişimci esnaf ve sanatkârlar.
  • Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni bitirenler.
  • KOSGEB tarafından onaylanan projelerini bankamıza sunan, kredi başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşını tamamlamamış olan genç girişimci esnaf ve sanatkârlar.

 

BAŞVURU

Kredi kampanyasına başvuru yapacak vatandaşların Halkbank'a müracaat etmesi gerekmektedir.

 

FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU BAŞLADI

Bankaların faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyaları başladı. Başlatılan kampanyalar kapsamında Akbank, Yapı Kredi ve ING, faiz olmadan vatandaşlara 5 bin ile 7500 liralık kredi sağlıyor. Kredilerin başvurusuna dair bilgiler aşağıdaki linklerde:

Akbank faizsiz 7500 TL kredi detayları için TIKLAYIN

ING Bank 5 bin lira faizsiz kredi detayları için TIKLAYIN

Yapı Kredi Bankası Faizsiz 5 bin TL kredisi için TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç