Halkbank'tan Emeklilere Promosyon ve Kredi Müjdesi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan Emeklilere Promosyon ve Kredi Müjdesi!

Halkbank, maaşını taşıyan emekliler için promosyon ve ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu! İşte promosyon ve kredinin detayları...

Emekli Haberleri 17 Ara 2023 0
Halkbank'tan Emeklilere Promosyon ve Kredi Müjdesi!

Halk Bankası emekli promosyonu kampanyası için yılın son fırsatını duyurdu. Milyonlarca emekliye güzel haberi duyuran Halkbank promosyon imzası atanlara yönelik son derece cazip bir fırsat sundu.

Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan Halkbank aynı zamanda en çok emekli maaş müşterisi olan bankalardan biri olması ile de öne çıkıyordu. Halkbank emekli maaş müşterisi olan ya da olmak isteyen kişilere yönelik olarak yılın son fırsatını duyurdu. Halkbank emekli promosyon Aralık ayı kampanyası açıklandı...

SON DAKİKA: Emekli olmak isteyenler dikkat! Yüksek maaş için avantajlı  dönem - Son Haberler - Milliyet

HALKBANK EMEKLİ PROMOSYON ARALIK 2023 ARALIK KAMPANYASI!

Halkbank yapmış olduğu açıklamasında emekli maaşı alan müşterilerine yönelik olarak Aralık ayında ödeyeceği promosyon tutarını açıkladı. Açıklanan rakamlara göre:

3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL, 3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL,

7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,

10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL tutarında olmak üzere 3 yıllık promosyon ödemesi yapılacağını ifade etti.

HALKBANK MUTLU EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ NEDİR, GÜNCEL FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

halk-emekli.jpg

Halkbank emekli kredi paketinde yeni fırsatını duyurdu. Halkbank mutlu emekli ihtiyaç kredisi paketinden yararlanmak isteyen kişilerin Halkbank emekli maaş müşterisi olması ya da yeni müşteri olmak için başvuru yapmaları yeterli olacak.

Türkler kaç sene emekli maaşı alıyor? | Türkiye Ekonomisi Haberleri

Banka tarafından yapılan açıklamada "Maaşını Bankamızdan alan veya maaşını Bankamıza aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçları için cazip faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleriyle sunduğumuz bireysel kredi ürünümüzdür" denilerek yeni kampanya açıklanırken faiz oranı ise yüzde 3,89 olarak açıklandı. Bu oran üzerinden 50 bin TL ihtiyaç kredisi paketinde aylık taksit ödemeleri 3 bin 43 TL olarak gerçekleşecek. Kredi başvuruları Halkbank şubeleri ve mobil şube uygulaması üzerinden yapılabilecek.

Tüm emekli kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç