Halkbank'tan Emeklilere Promosyon Paketi! Tam 20.000 TL!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan Emeklilere Promosyon Paketi! Tam 20.000 TL!

Maaşını taşımak ve promosyon fırsatından yararlanmak isteyen emekliler için; Halkbank yeni promosyon paketini açıkladı! İşte haberin detayları...

Emekli Haberleri 9 Mart 2024 0
Halkbank'tan Emeklilere Promosyon Paketi! Tam 20.000 TL!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları en fazla sorgulanan konular arasında yer almaya devam ediyor. Emekliler maaşlarını taşımak karşılığında anlaşma sağladıkları bankalardan maaş promosyonu ödemeleri alıyorlar. Ancak gelinen ekonomik süreçte sadece maaş promosyonları emeklileri ikna etmeye yetmiyor. Bundan dolayı emekliler maaş promosyonun yanında ihtiyaç kredisi de eklenen emekli paketlerine ilgi gösteriyorlar. Halkbank da emeklilere bu çerçevede önemli bir kampanya başlattı. Halkbank’ın emekli paketi ile ne kadar ödeme yapılıyor?

Emekli maaşı ödeme tarihleri 2024 (SSK, Bağ-Kur): Mart ayı emekli maaşları  ne zaman yatacak? - Ekonomi Haberleri

HALKBANK EMEKLİ PAKETİ KAMPANYASI

Halkbank’ın emekli müşterilerine çok özel imkanlar sağlanmaya devam ediliyor. Bu banka ile promosyon sözleşmesi imzalayan emekliler ciddi oranlarda nakit erişimi sağlayabiliyorlar. Ancak ödemelerin tamamının karşılıksız olmadığının bilinmesi gerekiyor. Maaş promosyonu kısmı karşılıksız ve geri ödemesiz olurken ihtiyaç kredisi kısmı ise emekli müşteriden 36 ay taksitli olarak geri alınıyor.

Halkbank’ın emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında yapılan ödemelerde herhangi bir değişiklik yapılmadı. Kamu bankalarının bu konuda ısrarcı oldukları ve SGK tarafından belirlenen asgari tutar üzerinden ödeme yapmaya devam edecekleri biliniyor. Bu kapsamda da Halkbank’ın emekli müşterileri 5.000 TL tutarında emekli maaş promosyonu ödemesi alabiliyorlar. En düşük emekli maaşı 10.000 TL olduktan sonra emeklilerin tamamı tek kalem üzerinden maaş promosyonu almaya başladılar.

SON DAKİKA | En düşük emekli maaşı 3 bin 500 TL olacak! Emekli maaşı kanun  teklifinde değişiklik ...

Emekliler için Halkbank’ın açıklamış olduğu paket kampanyanın ikinci aşamasını ise ihtiyaç kredisi oluşturuyor. Bu kapsamda emeklilere ihtiyaç kredisi veriliyor ve kampanyada da değişiklik yapılan kısım bu oluyor. İhtiyaç kredisi faizlerinin artmasının ardından emeklilere aylık yüzde 4,39 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi verilmeye başlandı. Bu çerçevede emekliler 15.000 TL ihtiyaç kredisi çekip bunu 36 taksitte geri ödeyebiliyorlar.

Emekli maaş promosyonu kapsamında 5.000 TL ve ihtiyaç kredisi ile de 15.000 TL alan emeklilere Halkbank tarafından toplamda 20.000 TL nakit ödeme yapılıyor.

Tüm emekli kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç