Halkbank'tan emeklilere promosyon müjdesi: Ne kadar oldu, ne zaman verilecek 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan emeklilere promosyon müjdesi: Ne kadar oldu, ne zaman verilecek 2024

Halkbank tarafından yapılan son dakika açıklamasında emeklilere 12 bin TL'ye kadar promosyon verileceği bildirildi.

Bankalar 21 Mart 2024 1
Halkbank'tan emeklilere promosyon müjdesi: Ne kadar oldu, ne zaman verilecek 2024

Halkbank emeklilere promosyon müjdesi. Promosyon ne kadar?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelen son dakika açıklamasında kamu bankalarının emeklilere 12 bin liraya kadar promosyon vereceğini söyledi. Erdoğan Kayseri'de düzenlenen mitingde emeklilere müjdeyi şu şekilde aktardı:

"İlk kez 2017'de banka promosyonu ödenmesini başlatmıştık. Kamu bankalarımız bu yoılki promosyon ödemesi miktarlarını, alınan aylığa göre 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi. Diğer bankaların da bu rakamların altında kalmayacak şekilde promosyon ödemeleri yapacağına inanıyorum. Banka protokolleri yürürlüğe girdikten sonra emeklilerimiz maaşlarını aldıkları yerlerden bu ücretleri alacak. Yeni promosyonun hayıorlı olmasını diliyorum"

HALKBANK PROMOSYON NE KADAR?

Halkbank'ın emeklilere vereceği promosyon tutarı 8 ile 12 bin lira arasında değişecek. Maaşa göre verilecek promosyon miktarında 10 bin lira maaş alana 8 bin lira, 20 bin lira üzeri maaş alanlara ise 12 bin liralık promosyonun verilmesi bekleniyor. Sizce promosyon miktarır yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

EMEKLİLERE PROMOSYON ÖDEMESİ NE ZAMAN VERİLECEK?

SGK ile bankalar arası protokol imzalanacak ve imzalanacak protokolden sonra promosyon miktarı, emeklilerin hesaplarına yatırılacak. Önümüzdeki günlerde promosyon anlaşmasına imzaların atılması bekleniyor. Promosyon ödemesi başladığında bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Gelişmelerden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 4 Ay Önce
Yeterli değil birkere alınacak emekliye maaş verilsin