Halkbank'tan Emeklilere Promosyon Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan Emeklilere Promosyon Kampanyası!

Halkbank, maaşını taşımak isteyen emeklilere yeni promosyon kampanyasını duyurdu! İşte kampanyanın ve haberin detayları...

Emekli Haberleri 18 Ocak 2024 0
Halkbank'tan Emeklilere Promosyon Kampanyası!

Türkiye’de emekliler için maaş zamları artık belli oldu ve emekliler yaşadıkları geçim sıkıntısı karşısında önlerine bakmaya başladılar. Hesaplamalarını yapan emekliler için ek gelirlerin çok büyük bir anlamı olmaya başladı. Bu doğrultuda emeklilerin en önemli ek gelirleri emekli maaş promosyonları oluyor. Emekliler bu şekilde aldıkları ödemeler ile bütçelerini destekleme imkanı bulabiliyorlar.

HALKBANK’TAN EMEKLİ PAKETİ!

Emekliler için maaş promosyonları artık çok düşük kaldı. EN düşük emekli maaşı 10.000 TL olurken 3 yıllık sözleşme karşılığı emeklilere 5.000 TL maaş promosyonu ödeniyor olması bankalara eleştiri oklarını çeviriyor. Bunun karşısında bankalardan yeni hamleler gelmeye başladı. Maaş promosyonlarına zam yapılmasa da emeklilere ek fırsatlar verilmeye başlandı. Halkbank gibi bankalar da emeklilere yönelik emekli paketi kampanyalarını devreye sokmaya başladılar.

Emekliye ek zam ne kadar, yüzde kaç oldu? En düşük SSK-Bağkur emekli maaşı  ne kadar oldu? (2024 emekliye ek zam düzenlemesi) - Son Dakika Ekonomi  Haberleri | NTV Haber

Halkbank’ın emekli maaş promosyonu için yaptı ödemeler değişmeyerek şu tarife uygulanmaya devam ediliyor:

-3.500 TL’ye kadar emekli maaşı olanlara 3.000 TL,
-3.500 TL ile 7.500 TL arasında emekli maaşı olanlara 3.500 TL,
-7.500 TL ile 10.000 TL arasında emekli maaşı olanlara 4.500 TL,
-10.000 TL ve üzerinde emekli maaşı olanlara 5.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

EMEKLİLERE HAZIR İHTİYAÇ KREDİSİ!

Halkbank’ın emekli paketi içerisinde hazır ihtiyaç kredisi imkanı da bulunuyor. Bu imkan çerçevesinde emekliler Halkbank’tan ihtiyaç kredisi alabiliyorlar. Bu kapsamda bankanın emekli maaş müşterisi olanlara 15.000 TL ihtiyaç kredisi tanımlanıyor. Müşteri isterse bu krediyi hemen kullanabiliyor. 36 ay vadeli olan bu ihtiyaç kredisinde emeklilere yüzde 0,20 oranında da faiz indirimi yapılıyor. Emekli müşteriler talimat vererek kredi taksitlerinin maaşlarından otomatik olarak tahsil edilmesini de sağlayarak ödemeleri takip etme zahmetinden de kurtulabiliyorlar.

5 yıl erken emekli olacaklar! SSK ve Bağkur primleri eşitleniyor - Son  Haberler - Milliyet

20.000 TL ÖDEME!

Emekli paketi kampanyası kapsamında Halkbank tarafından emeklilere toplamda 20.000 TL nakit ödeme yapılıyor. Bu tutarın 5.000 TL’lik kısmı maaş promosyonu oluyor ve geri ödenmiyor. 15.000 TL’lik kısım ise ihtiyaç kredisi olarak veriliyor ve 3 yılda aydan aya küçük taksitler halinde geri ödemesi yapılıyor.

Tüm emekli kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç