Halkbank'tan emeklilere promosyon: İşte başvuru bilgileri 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan emeklilere promosyon: İşte başvuru bilgileri 2024

Bankalar, 10 bin TL üzerinde maaş alan emeklilere 5 bin TL'lik promosyon ödemesi yapıyor. İşte başvuru bilgileri.

Bankalar 22 Ocak 2024 0
Halkbank'tan emeklilere promosyon: İşte başvuru bilgileri 2024

Halkbank emekli promosyon kampanyası açıklandı.

Halkbank tarafından yapılan son dakika açıklamasında 10 bin lira maaş alan emeklilere 5 bin lira promosyon ödemesi yapılacağına yer verildi. Kamu bankalarından olan Halkbank tarafından verilen promosyon kampanyasına baktığımızda başvuruların başladığı, başvuru şartlarının sadece emekli maaşı almak olduğuna yer verildi. Peki Halkbank ne kadar promosyon ödemesi yapacak? Promosyon başvuru şartları nedir?

"Maaşını 3 yıl boyunca Bankamız aracılığıyla almayı taahhüt eden tüm SGK emeklileri promosyon ödemesinden faydalanabilmektedir.

01.11.2022 tarihinden itibaren geçerli olan promosyon tutarlarına aşağıdaki tabloda yer verilmiştir" ifadeleri ile yayınlanan açıklamada 10 bin lira ve üzerinde maaş alan emeklilere 5 bin lira promosyon ödemesi yapılacağına yer verildi.

Promosyona ilişkin diğer detaylar ise şu şekilde verildi:

"Daha önce Bankamızdan promosyon ödemesi almış ve taahhüt süresi devam eden müşterilerimizin iade etmesi gereken tutar, yeni ödenecek promosyon tutarından mahsup edilerek ödeme yapılacaktır.

Bankamızdan birden fazla emekli maaş ödemesi alan müşterilerimiz için, ödenecek promosyon tutarı; maaş tutarları toplamına göre hesaplanmaktadır"

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Banka promosyonu başvurusu şu şekilde yapılacak:

"Emekli maaşınıza ilişkin promosyon ödemesi başvurularınızı;

Mobil* ve İnternet Şubemizde Başvurular/Emekli Promosyon Başvurusu menüsünden,
0850 222 92 62 Emekli Hattı'ndan,
Tüm Halkbank Şubelerimizden
yapabilirsiniz"

Sizce 5 bin TL promosyon yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Kadın erkek emekliler bu sayfada. Bilgi alış verişi ve tanışmak için > TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç