Halkbank'tan Emeklilere Özel 60.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan Emeklilere Özel 60.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Halkbank, emekli müşterilerine özel 60.000 TL'lik ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu! İşte kredinin ve haberin detayları...

Kredi 5 Ara 2023 2
Halkbank'tan Emeklilere Özel 60.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Emeklilerin bütçelerindeki nakit sorunlarını çözülebilmesi amacıyla Halkbank yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyasının startını verdi. Halkbank'ın emekli müşterilere özel olarak hazırlamış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasının koşulları belirlenerek açıklandı. Bu kredi kampanyasından yararlanan emekliler nakit sorunlarını çözme imkanı buluyorlar. Halkbank'ın emekli kredinin özellikleri nelerdir ve hangi emekliler çekebilir?

EMEKLİ KREDİSİ AÇIKLANDI!

Emeklilerin Türkiye'de en yoğun şekilde kullandıkları bankanın Halkbank olduğu biliniyor. Emeklilere yönelik olan özel bankacılık ürünleri ile emeklileri ikna etmede başarılı olan kamu bankası Halkbank şimdi de emekli ihtiyaç kredisi kampanyası ile gönülleri kazandı. Halkbank'ın emekli müşterileri genele göre daha düşük maliyet ile ihtiyaç kredisi çekme imkanı buluyorlar.

Halkbank davasıyla ilgili neler biliniyor? | Euronews

Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında standart müşterilerinden aylık yüzde 3,95 oranında faiz talep ediyor. Emeklilere yapılan teklifte ise ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda faizde küçük bir indirim yapılarak aylık yüzde 3,89 oranında maliyet ortaya çıkıyor. Bu maliyet ile ihtiyaç kredisi çekmek Halkbank'ın emekli müşterileri için avantaj oluyor. Diğer bankalardan ihtiyaç kredisi çekilmesi halinde çok daha yüksek maliyetler ile karşılaşmak mümkün oluyor.

Halkbank'ın emekli ihtiyaç kredisi kampanyasında uygulanacak olan azami vade süreleri kullanılacak kredinin miktarına göre değişiyor. 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredileri 36 aya kadar vade ile veriliyor. Emekli müşteri 50.000 TL ile 70.000 TL arasında ihtiyaç kredisi çekmek isterse o zaman azami vade süresi en fazla 24 ay olabiliyor.

Halkbank, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da yeni şube açtı

Halkbank'ın emekli ihtiyaç kredisi kampanyasının imkanlarından yararlanmak için özel bir şart da uygulanıyor. Bu emekli müşterinin maaş hesabının Halkbank'ta olması gerekiyor. Aynı zamanda Halkbank'ın maaş müşterisi olması gereken emekliler faiz indirimli ihtiyaç kredisinin yanında 5.000 TL'ye kadar da promosyon ödemesi alma imkanı bulacaklar. karşılıksız 5.000 TL alacak olan emekliler bu parayı ceplerine koyma imkanı bulabilecekler.

60.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET TABLOSU

halkbank-ihtiyca-kredisi-emekli.jpg

Halkbank'ın emekli müşteriler 24 ay vadeli 60.000 TL ihtiyaç kredisi çekmek istediklerinde kredi maliyet hesaplaması aylık yüzde 3,89 oranında faiz ile yapılıyor ve ödenmesi gereken aylık taksit de 4.372 TL oluyor. Bu kredinin toplam maliyeti ise 104 Bin TL olarak açıklandı.

Tüm kredi gelişmelerinden anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 7 Ay Önce
😂😂😂😂🤣🤣😠😠😠😠😠😠🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ziyaretçi 7 Ay Önce
Agam bizimle eğleniyor