Halkbank'tan Emeklilere 50.000 TL Bayram Kredisi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan Emeklilere 50.000 TL Bayram Kredisi!

Halkbank, emekli müşterilerine yeni kampanyalarını sunmaya devam ediyor! İşte 50.000 TL kredi ve detaylar...

Kredi 3 Haz 2024 0
Halkbank'tan Emeklilere 50.000 TL Bayram Kredisi!

Emekliler Kurban Bayramı öncesi ikramiye müjdesi beklerken bayram ikramiyesi ile beraber emekli aylıklarının yatırılıp yatırılmayacağını araştırıyordu. Nakit paraya olan ihtiyaçları her geçen gün artan emeklilere Halkbank tarafından iyi haber verildi.

İşte 2024'te emekli maaşlarına yapılacak zam oranı... Başvuruyu 2024'te  yapın uyarısı - KRT TV

Halkbank tarafından yapılan açıklamada mutlu emekli ihtiyaç kredisi kampanyası ilan edildi. Yaklaşan bayram öncesi başvurusunu yapan emekillere aranılan kriterleri taşımaları durumunda 36 aya kadar vadeli olmak üzere 50 bin TL ihtiyaç kredisi verilecek. Emekliler kredilerini kendilerine en yakın Halkbank şubesi üzerinden çekebilecek.

HALKBANK EMEKLİ KREDİSİ! MUTLU EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Halkbank'ın emekli kredisini çekmek isteyen kişiler için güncel faiz oranı yüzde 5,40 olarak açıklandı. Düzenlenen kredi kampanyası hakkında açıklama yapan Halkbank "Maaşını Bankamızdan alan veya maaşını Bankamıza aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçları için cazip faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleriyle sunduğumuz bireysel kredi ürünümüzdür." diyerek kredi paketinden sadece emekli maaşını bu bankadan alan emeklilerin yararlanabileceğini duyurdu.

halkbank-kampanya.jpg

Halkbank kredi paketinde aylık faiz oranını yüzde 5,40 olarak açıklarken bu oran üzerinden 36 ay vadeli 50 bin TL ihtiyaç kredisi çeken emeklilerin aylık taksit ödemesi 3 bin 844 TL olarak gerçekleşecek. Kredi tahsis ücreti olarak ise 287,50 TL tahsil edilecek. Kredinin toplam geri ödemesi ise 138 bin 384 TL olarak gerçekleşecek.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç