Halkbank'tan Emeklilere 22.500 TL Promosyon Paketi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan Emeklilere 22.500 TL Promosyon Paketi!

Halkbank, maaşını taşımak isteyen emekliler için yeni promosyon kampanyasını duyurdu! İşte kampanyanın ve haberin detayları...

Emekli Haberleri 29 Ocak 2024 0
Halkbank'tan Emeklilere 22.500 TL Promosyon Paketi!

Türkiye’de emeklilerin çok büyük bir kısmı için geçim sıkıntısı devam ediyor. Ocak ayında maaşlara yapılan zamlar dahi bu geçim sıkıntısı problemini çözemedi. Yaşanan krizin ağır koşulları altında hayatlarına devam etmek zorunda kalan emekliler için normal şartlar altında bir sonraki maaş zammı Temmuz ayında yapılacak. Bu süreçte ise emekliler kendilerine ek gelirler yaratmak konusunda kafa yormaya başladılar ama pek de fazla seçenekleri bulunmuyor. Eğer çalışmıyorlar ise ellerinde en önemli seçenek daha önce kullanmamışlar ise emekli maaş promosyonları oluyor.

Memur emeklileri 22 yılda TL gibi eridi: Emekli maaşları 2002'den 2024'e 17  bin TL

HALKBANK EMEKLİ PAKETİ AÇIKLANDI!

Bankalar emeklilere emekli maaş promosyonu ödemesi yapıyorlar ama bununla da kalınmıyor. Emekli müşterilerin ikna edilebilmeleri için bankaların ekstra imkanlar sunmaları gerekiyor. Tüm bunlar emekli paketi ile bir kampanyada toplanıyor. Halkbank da emekli paketi kapsamında emeklilere bir yandan emekli maaş promosyonu ödemesi yaparken diğer yandan özel bir ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor.

Halkbank’ın emeklilere yaptığı maaş promosyonu ödeme tarifesinin güncel tutarları şu şekilde:

Emekli maaşları 3.500 TL’ye kadar olanlara: 3.000 TL,
Emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara: 3.500 TL,
Emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara: 4.500 TL,
Emekli maaşları 10.000 TL ve üzerinde olanlara: 5.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

2023 Zamlı emekli maaşları ne kadar oldu, ne zaman yatacak? SSK - Bağ-Kur  ve en düşük emekli maaşı ne kadar?

Emekli maaşlarının en düşük 10.000 TL olmasının ardından halen daha bu maaş aralıklarının ne işe yaradığı düşünülebilir. Eğer emeklinin maaşında otomatik bir kesinti varsa o kesinti yapıldıktan sonra emekli maaş promosyonu hesaplanıyor. Ayrıca dul ve yetim maaşı alanlar da emekli maaş promosyonu alabildikleri için onların aylıkları düşük tutarlardaki ödemelere karşılık geliyor.

İHTİYAÇ KREDİSİ VERİLİYOR!

Emeklilere Halkbank tarafından bir de ihtiyaç kredisi veriliyor. Bu kapsamda emekli müşteriler emekli maaş promosyonu kampanyası içerisindeyseler bankanın emekli maaş müşterisi oluyorlar. Onlara Halkbank tarafından aylık yüzde 3,89 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi veriliyor. Bu şekilde 36 ay vadeli 17.500 TL ihtiyaç kredisi çekilebiliyor. Bu tutarın üzerinde de kredi kullanmak mümkün oluyor. Standart paketten yararlanan emekli müşterilere 5.000 TL promosyon ödemesi, yapıldıktan sonra 17.500 TL de ihtiyaç kredisi verilince emeklilerin banka hesaplarına yatan toplam para 22.500 TL oluyor.

Tüm emekli kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç