Halkbank'tan Asgari Ücretlilere 20.000 TL İhtiyaç Kredisi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan Asgari Ücretlilere 20.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Kredi kullanmak isteyen asgari ücretlilere, Halkbank'tan yeni kredi geldi! İşte kredinin maliyet tablosu ve detaylar...

Kredi 26 Mayıs 2024 0
Halkbank'tan Asgari Ücretlilere 20.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Asgari ücretliler için oldukça sıkıntılı bir süreç yaşanıyor. Asgari ücrete bu yıl ara zam yapılmayacağı artık netleşirken milyonlarca asgari ücretliyi yılın geri kalan bölümünde çok sıkıntılı bir dönem bekliyor. Açlık sınırının altında kalan asgari ücret ile geçinmek zorunda kalanlar ek kaynak arayışlarına hız verdiler. Ancak asgari ücretlilerin ek kaynaklara ulaşabilmesi hiç de kolay olmuyor.

BANKALAR ASGARİ ÜCRETLİYE KREDİ VERMEK İSTEMİYORLAR

Bankalar genellikle asgari ücretliler için ihtiyaç kredisi imkanını kolay kolay sağlamıyorlar. Asgari ücret özel sektörde iş güvencesinin çok da sağlam olmadığı çalışanların kazançları olduğu için bu kişilere verilecek ihtiyaç kredisinin geri dönüşü oldukça riskli görülüyor. Bundan dolayı asgari ücretliler ihtiyaç kredisi başvurusu yaptıklarında ya çok yüksek faiz ile karşılaşıyorlar ya da kredi başvurularına onay çıkmıyor.

PROMOSYON ŞANSI YOK!

Asgari ücretlilerin emekliler ve kamu çalışanlarına sağlanan maaş promosyonu imkanı gibi bir imkanları da bulunmuyor. Özel sektörde çalışanlara bankaların maaş promosyonu imkanı bulunmuyor. İşverenler girişimde bulunursa asgari ücretlilere bankalar maaş promosyonu verebiliyorlar ama onu da işverenlerin çoğu tercih etmiyor. Bundan dolayı asgari ücretlilerin ek gelir kaynakları tamamen kapalı bulunuyor.

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ VERİYOR!

Halkbank'ın asgari ücretlilere özel bir imkan sunduğu açıklandı. Buna göre kamu bankası hassasiyeti ile hareket eden Halkbank asgari ücretliler için ihtiyaç kredisi musluğunu açtı. Halkbank'a başvuru yapacak olan asgari ücretliler kolaylıkla ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu başvurular kısa sürede değerlendirilip onaylanıyor ve asgari ücretli müşterinin hesabına kredi tutarı aktarılıyor.

MALİYET BELLİ OLDU!

ihtiyac-kredisi.jpg

Halkbank'ın asgari ücretlilere sunmuş olduğu ihtiyaç kredisi imkanının maliyeti açıklandı. Buna göre bu ihtiyaç kredilerine aylık yüzde 5,45 oranında faiz uygulanıyor. 36 ay vadeli 20.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda müşterilerin bankaya ödeyecekleri aylık kredi taksiti 1.548 TL olarak hesaplanıyor. Bu kullanılan 20.000 TL'nin 3 yıllık toplam maliyeti ise 55.755 TL oluyor.

Halkbank asgari ücretliler için 20.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Bu krediyi bu koşullarda kullanmak isteyenlerin Halkbank'a kredi başvurusunda bulunması gerekiyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç