Halkbank'tan Asgari Ücretlilere 100.000 TL Kredi İmkanı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan Asgari Ücretlilere 100.000 TL Kredi İmkanı!

Halkbank, kredi çekmek isteyen asgari ücretli vatandaşlara yeni kredi kampanyasını duyurdu! İşte kampanyanın ve kredinin detayları...

Kredi 30 Ocak 2024 0
Halkbank'tan Asgari Ücretlilere 100.000 TL Kredi İmkanı!

Türkiye'de geçim maliyetleri her geçen gün artıyor. Asgari ücrete yapılan zam dahi aradan geçen kısa sürede ciddi anlamda eridi. Bugün TÜRK-İŞ tarafından yapılan açıklamaya göre açlık sınırı 15.048 TL'ye yükseldi ve 17.002 TL'lik asgari ücrete doğru biraz daha yaklaştı. Asgari ücretliler yaşadıkları geçim sıkıntısını ise alacakları ek kaynak destekleri ile biraz olsun rahatlatabiliyorlar. Tam da bu noktada Halkbank tarafından asgari ücretlilere özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldı.

Halkbank'tan ABD'de açılan yeni davaya ilişkin açıklama

ASGARİ ÜCRETLİLERE ÖZEL KAMPANYA

Halkbank'ın asgari ücretliler için ilan ettiği ihtiyaç kredisi kampanyası ile 100.000 TL'lik nakit destek sağlanıyor. Bu da asgari ücretlilerin bütçelerini toparlayabilmeleri için önemli bir fırsat olabiliyor. Halkbank'ın asgari ücretlilere özel olarak açıkladığı kredi kampanyasının koşulları da belli oldu.

HALKBANK ZORLUK ÇIKARMIYOR!

Asgari ücretliler bankalar için çok da muteber müşteriler olarak görülmüyorlar. Bankalar kredi kullandıracakları zaman kredinin geri dönüşünün en az riskli olmasını istiyorlar. Asgari ücretliler ise özel sektörde iş güvencesi olmadan çalışıyorlar. Her an işlerini kaybetme ihtimali bulunan asgari ücretlilere bankalar kredi verecekleri zaman türlü türlü zorluk çıkarıyorlar. Bankaların tarafından bakılınca makul bir durum olan bu nitelik asgari ücretliler için ise pek olumlu bulunmuyor. Ancak yaşanan bu paradoksa Halkbank tarafından müdahale edildi ve asgari ücretlilere kolay bir şekilde ihtiyaç kredisi verilebilen kampanya başlatıldı.

Sahte para nasıl anlaşılır? - Pratik Bilgiler

Halkbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 36 aya kadar vade mümkün ama bu sadece 50.000 TL'ye kadar olan kredilerde geçerli oluyor. Müşteriler 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki ihtiyaç kredilerini 24 aya kadar vade ile çekebiliyorlar. 100.000 TL üzerindeki krediler ise en fazla 12 ay vadeli olarak verilebiliyor.

100.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

halkbank-ihtiyac-kredisi.jpg

Halkbank'ın asgari ücretlilere özel olarak sunmuş olduğu ihtiyaç kredisi için kredi maliyet tablosu açıklandı. Bu kredi için banka tarafından maliyet hesaplaması aylık yüzde 3,95 oranında faiz ile yapılıyor. 24 ay vadeli 100.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda müşterilerin ödemeleri gereken taksit tutarı 7.342 TL oluyor. Bu kredi için toplam maliyet ise 176 Bin TL olarak hesaplanıyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç