Halkbank'tan 950.000 TL Konut Kredisi İmkanı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan 950.000 TL Konut Kredisi İmkanı!

Halkbank, kredi çekip ev almak isteyen vatandaşlara; yeni imkanını duyurdu! İşte Halkbank'ın 950.000 TL'lik konut kredisinin maliyet tablosu ve detaylar...

Kredi 23 Ocak 2024 2
Halkbank'tan 950.000 TL Konut Kredisi İmkanı!

Türkiye'de konut kredisi çekerek ev sahibi olmak uzun yıllardır yapılabilen bir uygulamaydı. Ancak son dönemlerde bu yolla ev sahibi olanların sayısında keskin bir düşüş yaşandı. Bunun nedeni hem konut fiyatlarının yükselişi hem de konut kredisi maliyetlerindeki artış olarak gösteriliyor. Yine de imkanını buldukları an konut kredisi çekerek ev satın alma planı yapan çok sayıda insan bulunuyor. Bu kişiler konut kredisi kampanyalarını günlük olarak takip ederek kendilerine bu fırsatın verilmesini bekliyorlar.

Ev Satışı Nasıl Yapılır? - Emlakjet Haberleri

HALKBANK KONUT KREDİSİ KAMPANYASININ ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Halkbank konut kredisi açısından Türkiye'nin en özel bankalarından birisi olarak biliniyor. uzun yıllarca bir kamu bankası sorumluluğu ile hareket eden Halkbank ucuz konut kredisi vererek çok sayıda vatandaşın ev sahibi olmasını destekledi. Bu şekilde konut sektörünü de desteklemiş olan banka ucuz konut kredisi uygulamasını şu anda devam ettirmiyor. Ancak yine de piyasa koşullarına göre uygun konut kredisi maliyetlerinden birisi Halkbank'ta bulunabiliyor.

Halkbank'tan ABD'de açılan yeni davaya ilişkin açıklama

Halkbank tarafından yapılan açıklamaya göre müşteriler 120 aya kadar vade ile konut kredisi çekebiliyorlar. 10 yıllık vadeye bölünen konut kredisi borcu daha düşük tutarlarda taksitlere dönüşebiliyor. Normal koşullarda vade süresini kısaltarak faiz maliyetini düşürmek mümkün. Ancak konut fiyatlarındaki yükselişlerden dolayı çekilecek olan kredinin ödenebilir olması için uzun vadeler daha fazla tercih ediliyor.

Ev satışı nasıl yapılır 2019! - Emlak Sayfası

Halkbank müşterileri aylık yüzde 3,79 oranında faiz ile konut kredisi çekebiliyorlar. Bu kredi faizi ilk etapta yüksek görünse de piyasa koşullarına göre durum pek de öyle değil. Konut kredisi için çoğu bankanın uygulamış olduğu faiz oranı çok daha yüksek seviyede bulunuyor. Bu da konut kredisi maliyetlerini o bankalarda artırırken Halkbank'ın konut kredisi maliyeti görece daha düşük olarak değerlendiriliyor.

950.000 TL KONUT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

halkbank-konut-kredisi.jpg

Halkbank'ın konut kredisi için örnek maliyet hesaplaması yayınlandı. 120 ay vadeli 950.000 TL konut kredisi kullanılması durumunda aylık yüzde 3,79 oranında faiz ile kredi maliyet hesaplaması yapılıyor. Bu kredi için müşteriler aylık 36.424 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kullanılan kredinin toplam maliyeti ise 4,3 Milyon TL'yi buluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 5 Ay Önce
Gerçekten çok komikler....
Ziyaretçi 6 Ay Önce
hahahahahahhaahhahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahaahahaha